Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Δυνατοί αγώνες στην προετοιμασία του Τεντόγλου

Δυνατοί αγώνες στην προετοιμασία του Τεντόγλου

Θα ξεκινήσει από το αθλητικό κέντρο «Γκλόρια» της Αττάλειας στην Τουρκία

Ο Μίλτος Τεντόγλου με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι και τους συναθλητές του στο τριπλούν, Ανδρέα Πανταζή και Σπυριδούλα Καρύδη, θα αναχωρήσουν στις 10 Απριλίου για την Αττάλεια και θα επιστέψουν στις 24/4 στην Αθήνα.
Ο Πομάσκι είχε επιλέξει το ίδιο κέντρο και το 2019, όπου βρήκε εξαιρετικές εγκαταστάσεις κι ένα πλήρες κέντρο με ότι μπορεί να χρειαστεί ένας αθλητής στη διάρκεια της προετοιμασίας του. Μάλιστα, η πρόθεσή του ήταν να γίνει προετοιμασία στις ίδιες εγκαταστάσεις και το 2020, ωστόσο η πανδημία του χάλασε τα σχέδια.
«Είναι ένα κέντρο που διαθέτει ό,τι μπορεί να χρειαστεί ένας αθλητής υψηλού επιπέδου και δεν αναφέρομαι μόνο στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Μετά την Τουρκία θα μείνουμε για λίγο Ελλάδα κι έπειτα θα συνεχίσουμε την προετοιμασία στην Κύπρο», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης του μήκους σε ανοιχτό και κλειστό στίβο θα κάνει τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν στο διεθνές μίτινγκ της Λεμεσού στις 25 Μαΐου κι έπειτα θα επιστρέψει στην Αθήνα για τα αγωνιστεί στις 3 Ιουνίου στο "1ο Piraeus Street Long Jump" που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά.
Ο «ασημένιος» παγκόσμιος πρωταθλητής του 2022 έχει ως μεγάλο στόχο της χρονιάς το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, ωστόσο πριν από τη διοργάνωση του ερχόμενου Αυγούστου θα συμμετάσχει σε μια σειρά από δυνατούς αγώνες, ανάμεσά τους τα Diamond League σε Παρίσι (9/6), Όσλο (15/6), Λοζάνη (30/6), το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων της Σιλέσια (23-25/6) και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου του Βόλου (8-9/7).

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports