Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star: Εκτός αγωνίσματος Γκότσης και Πιλίδης -Τι είπε ο Γ. Λιανός

Survivor All Star: Εκτός αγωνίσματος Γκό...

Αβέβαιο το μέλλον τους στο παιχνίδι

Επέστρεψε στους δέκτες μας το βράδυ της Δευτέρας (27/3) το "Survivor All Star", με τους καλύτερους παίκτες των προηγούμενων κύκλων να είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για τη νίκη.

Στο σημερινό επεισόδιο μια απρόσμενη εξέλιξη ήρθε για να ανατρέψει όσα γνωρίζουμε. Δε πρόλαβε να πραγματοποιηθεί καλά καλά η σύσταση των νέων ομάδων και στο επόμενο κιόλας επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τα πάντα άλλαξαν.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης έκαναν δύο διαφορετικές παραβιάσεις κανονισμών. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πριν την έναρξη του αγωνίσματος για την ασυλία πως η απόφαση για την τιμωρία τους θα παρθεί μετά από τη συλλογή πληροφοριών και την εξέτασή τους

"Θα πρέπει να σας πω κάτι. Όπως βλέπετε από την παρέα μας αυτήν την στιγμή λείπουν δύο παίκτες της Μπλε ομάδας, ο Ηλίας Γκότσης κι ο Γιωρίκας Πιλίδης. Κι οι δύο παίκτες έχουν παραβιάσει βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε παίκτης έχει κάνει διαφορετική παράβαση. Είμαστε υποχρεωμένοι, μέχρι να εξετάσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας, να αφήσουμε αυτούς τους παίκτες εκτός παιχνιδιού.

Αφού, λοιπόν, συλλέξουμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε και δούμε όλες τις λεπτομέρειες, θα σας ανακοινώσουμε την απόφασή μας για το μέλλον αυτών των δύο παικτών στο Survivor", είπε ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight