Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή Ηρώ Λεχουρίτη και ο Ιάσονας Παπαματθαίου εντυπωσίασαν τραγουδώντας το «Δώδεκα»/«Αν μου τηλεφωνούσες»

Η Πατρινή Ηρώ Λεχουρίτη και ο Ιάσονας Πα...

Στη σκηνή του σώου J2US του Νίκου Κοκλώνη και πήραν τέσσερα 9άρια από τους κριτές

Η Πατρινή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Ηρώ Λεχουρίτη με τη συμμετοχή της στο Just the 2 of Us του Νίκου Κοκλώνη στο κανάλι του Alpha μαζί με τον ηθοποιό Ιάσονα Παπαματθαίου, αποδεικνύει για μία ακόμα φορά πόσο εξαιρετική φωνή έχει και τις μεγάλες δυνατότητες της καθώς και πως δεν είναι τυχαίο που το κοινό την λατρεύει και την εκτιμά  σχεδόν 25 χρόνια τώρα.

Στο live του περασμένου Σαββάτου 25/3/2023 που μάλιστα ξεκίνησε με δημοτικούς χορούς και τραγούδια λόγω της εθνικής επετείου του 1821, η Ηρώ με τον διαγωνιζόμενο Ιάσονα Παπαματθαίου βγήκαν σχεδόν προς το τέλος του διαγωνιστικού μέρους και κατάφεραν με την εμφάνιση τους να εντυπωσιάσουν τους 4 κριτές (Καίτη Γαρμπή, Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή και Βίκυ Σταυροπούλου) παίρνοντας 9άρια και συγκεντρώνοντας 36 βαθμούς. Απ’ όσο φαίνεται τα 10άρια για την Ηρώ και τον Ιάσονα Παπαματθαίου δεν είναι μακριά.

Από τις καλύτερες και ωραιότερες λοιπόν στιγμές του J2US του Σαββάτου 25/3 ήταν το ντουέτο του Ιάσονα Παπαματθαίου και της Ηρούς που επιχείρησαν να ερμηνεύσουν και το πέτυχαν, το medley «Δώδεκα»/«Αν μου τηλεφωνούσες» που έχουν πει θαυμάσια η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τη Δήμητρα Γαλάνη. Είναι δύο κομμάτια που ως γνωστόν έχουν χαρακτηρίσει με τις φωνές τους η Άννα Βίσση και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αντίστοιχα.

Μάλιστα η Ηρώ στο τέλος θέλησε να ευχηθεί από τηλεοράσεως χρόνια πολλά στην μητέρα της, Ευαγγελία που γιόρταζε.

Όσο για την αποχώρηση της βραδιάς ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας με την Τζούλι Μασίνο που εν τέλει έφυγαν! Στο live του Σαββάτου 25/3 ερμήνευσαν «Το λουλουδάκι του μπαξέ»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight