Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή ερμηνεύτρια Ηρώ Λεχουρίτη ήταν εντυπωσιακή στο σόου Just 2 of Us του Νίκου Κοκλώνη

Η Πατρινή ερμηνεύτρια Ηρώ Λεχουρίτη ήταν...

Μαζί με τον ηθοποιό Ιάσονα Παπαματθαίου τραγούδησαν "Τα Λόγια είναι περιττά την ώρα που χωρίζουμε"

Έντονο Πατρινό καλλιτεχνικό χρώμα υπήρχε στην πρεμιέρα του νέου κύκλου του δημοφιλούς τραγουδιστικού σώου με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη στο κανάλι του Αlpha, “Just the 2 of Us" που έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο 18/2/2023 και μάλιστα πήγε και πολύ καλά από πλευράς τηλεθέσης.

Ο ηθοποιός Ιάσονας Παπαματθαίου, γιος του δημοφιλή πρωταγωνιστή Τάκη Παπαματθαίου είναι όπως είδαμε, μεταξύ των συμμετεχόντων και μάλιστα μαζί του στη σκηνή και φυσικά ως κόουτς του, είναι η ταλαντούχα Πατρινής καταγωγής ερμηνεύτρια, πιανίστα και συνθέτις Ηρώ Λεχουρίτη. Ήδη η καλή μέρα φάνηκε από το πρωί καθώς η εμφάνιση τους ήταν αρκετά δυνατή και αξιόλογη και σίγουρα θα πάνε πολύ μακριά.

Οι δυο τους ερμήνευσαν το κομμάτι «Εγώ και εσύ - Τα λόγια είναι περιττά» που έχουν σφραγίσει με τις φωνές τους η Μαρινέλλα και ο Τόλης Βοσκόπουλος και με την απόδοση τους η Ηρώ και ο Ιάσονας Παπαματθαίου θύμισαν στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου.

«Ανατρίχιασα! Τι ωραίοι που είστε ρε παιδιά. Θα τα σπάσω, θα φέρω το τραπέζι τούμπα!», ανέφερε η εκ των 4 κριτών του σώου, Βίκυ Σταυροπούλου ενώ η Δέσποινα Βανδή, πρόσθεσε τα εξής: «Τιμή μας που είσαι εδώ Ηρώ! Είμαι σίγουρη ότι θα ακούσουμε ωραίες ερμηνείες από εσάς. Όταν άκουσα να μιλάει ο Ιάσονας, είπα ωραία βαθιά φωνή. Είχες ωραίο έλεγχο στη φωνή».

«Ιάσονα, είναι εντυπωσιακό το βάθος της φωνής σου, η χροιά σου και ο τρόπος που τραγουδάς. Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και θα το δούμε στη συνέχεια αυτό», είπε με τη σειρά της η Καίτη Γαρμπή που επίσης είναι εκ των κριτών.

Η Ηρώ συνεργάστηκε στο θέατρο το φετινό χειμώνα με τον Ιάσονα Παπαματθαίου, έγιναν καλοί φίλοι και όταν ήρθε η πρόταση του Νίκου Κοκλώνη είπαν αμέσως το ναι. Μάλιστα μοιράζονται στο σώου και το ίδιο καμαρίνι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight