Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star - Spoiler: Ανδρική υπόθεση οι δύο νέες υποψηφιότητες

Survivor All Star - Spoiler: Ανδρική υπό...

Tι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Το χθεσινό, έκτακτο συμβούλιο στο Survivor All Star έφερε το ξαναμοίρασμα των ομάδων και το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε με αγωνία τις εξελίξεις.

 Η νέα ομάδα των Κόκκινων αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Βασάλο, Τάκη Καραγκούνια, Σάκη Κατσούλη, Γιώργο Κόρομι, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, Ηλία Μπόγδανο, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Εύη Σαλταφερίδου, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιο Χανταμπάκη, Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Τη Μπλε μπαντάνα φοράνε πλέον οι: Νικόλας Αγόρου, Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Γκότσης, Ελευθερία Ελευθερίου, Ρία Κολοβού, Σπύρος Μαρτίκας, Μελίνα Μεταξά, Νίκος Μπάρτζης, Γιωρίκας Πιλίδης, Μάριος Πρίαμος, Ελένη Χαμπέρη.

Κι αν το χθεσινό Συμβούλιο και οι εξελίξεις που έφερε ξάφνιασαν τους Survivors, απόψε έρχεται ένα Συμβούλιο διαφορετικό από τα άλλα.

Μόλις μια μέρα μετά τη μίξη των ομάδων μια νέα ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έρχεται να προκαλέσει προβληματισμό στους Μπλε και στους Κόκκινους. Οι ισορροπίες αλλάζουν πλέον δραστικά για τους παίκτες του Survivor All Star.

Τι θα γίνει με την τιμωρία των Ηλία Γκότση και Γιώργου Πιλίδη; Ποια ομάδα κερδίζει την αποψινή 2η ασυλία και ποιοι θα είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το Survivor και τα οποία σας μεταφέρουμε πάντα με επιφύλαξη, τη νίκη στη 2η ασυλία κερδίζουν ξανά οι Κόκκινοι. Αυτό θα οδηγήσει εκ νέου τους Μπλε σε ψηφοφορία, από την οποία θα προκύψουν ως υποψήφιοι ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου.

Όσον αφορά την υπόθεση Γκότση-Πιλίδη, όλα δείχνουν ότι απομακρύνονται οριστικά από το reality επιβίωσης. Φυσικά, οι οριστικές πληροφορίες αναμένεται να δοθούν στο αποψινό επεισόδιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight