Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα- 25η Μαρτίου: Γέμισαν εκδρομείς το Σαββατοκύριακο- Φουλ τα δρομολόγια του Oδοντωτού 

Καλάβρυτα- 25η Μαρτίου: Γέμισαν εκδρομεί...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Από την Παρασκευή το βράδυ ξενοδοχεία και καταλύματα άρχισαν να υποδέχονται επισκέπτες

Ψηλά στις προτιμήσεις των εκδρομέων ήταν τα Καλάβρυτα για το Σαββατοκύριακο.

Η 25η Μαρτίουήταν ιδανική ευκαιρία για απόδραση ενώ από την Παρασκευή το βράδυ ξενοδοχεία και καταλύματα άρχισαν να υποδέχονται επισκέπτες.

Στον Oδοντωτό τα δρομολόγια ήταν επίσης γεμάτα κόσμο.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων, Κωνσταντίνος Δαφαλιάς, «στην περιοχή είχαμε μεγάλη επισκεψιμότητα, ειδικά το Σάββατο όπου είχαμε και τους επισκέπτες που πραγματοποίησαν μονοήμερη εκδρομή. Κατέκλεισαν το μοναστήρι της Αγίας Λαύρας όπου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις ενώ σε γενικές γραμμές η πληρότητα την Παρασκευή και το Σάββατο έφτασε κοντά στο 90%.

Σε αυτούς που έμειναν στα Καλάβρυτα προστέθηκε και αρκετός κόσμος που έμεινε για μία ημέρα χωρίς να διανυκτερεύσει.

Γενικά οι διανυκτερεύσεις στην περιοχή ήταν διήμερες και τριήμερες. Όλο και περισσότεροι επιλέγουν τα Καλάβρυτα γιατί το τουριστικό προϊόν της περιοχής είναι πλούσιο. Ο επισκέπτης δεν προλαβαίνει να δει τα μοναστήρια να πάει στο Σπήλαιο των Λιμνών, να κάνει βόλτα με το τρενάκι. Μένουν περισσότερο από μέρα λοιπόν για να δουν τα πάντα με άνεση.

Υπάρχουν ημερήσιοι επισκέπτες βέβαια που έρχονται για συγκεκριμένο λόγο. Υπάρχουν γραφεία που βάζουν ημερήσιες εκδρομές στα Καλάβρυτα. Για παράδειγμα για την 25η Μαρτίου το πρόβλημα έλεγε επίσκεψη στην Αγία Λαύρα για να παρακολουθήσουν οι εκδρομείς τις εκδηλώσεις. Μετά το τραγικό  δυστύχημα στα Τέμπη το τρενάκι ξεκίνησε τη λειτουργία του την περασμένη εβδομάδα, στις 22 Μαρτίου. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τα δρομολόγια ήταν γεμάτα κόσμο».

Όπως αναφέρει στο thebest.gr o Πρόεδρος Φίλων Οδοντωτού,  Γιάννης Καραπαναγιώτης,  «το πρακτορείο δέχεται συνέχεια τηλεφωνήματα από ανθρώπους που θέλουν να κλείσουν εκδρομές.

Το Σάββατο τα τρία δρομολόγια από τα Καλάβρυτα και τα τρία από το Διακοφτό είχαν πληρότητα 100%. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και για σχολικές εκδρομές τους επόμενους μήνες, μέχρι τη λύση της σχολικής χρονιάς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις