Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Συνελήφθη 66χρονος που κακοποιούσε και εξέδιδε ανήλικο

Κρήτη: Συνελήφθη 66χρονος που κακοποιούσ...

Νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας

Υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος ανηλίκου έχει σοκάρει την Κρήτη, καθώς ένας 66χρονος ο οποίος συνελήφθη, κακοποιούσε και εξέδιδε 15χρονο σήμερα αγόρι. Για την υπόθεση αναζητείται από τις Αρχές και ένας 46χρονος.

 Παράλληλα, αναζητούνται και άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση, καθώς φέρονται και αυτά να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας, μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί.

Αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ένας 66χρονος φέρεται να προσέγγιζε επί δύο χρόνια, από το 2018, το 11χρονο τότε, αγόρι, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του. Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιούκαι από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές αρχές.

 Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 66χρονος φέρεται να κακοποιούσε το παιδί και το φωτογράφιζε είτε γυμνό είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και σελίδα στο ίντερνετ από όπου αναζητούσε «πελάτες».

Μάλιστα, αναζητούνται συνολικά 29 χρήστες της εν λόγω σελίδας ενώ ο 66χρονος είχε ανεβάσει, σε ειδική πλατφόρμα, φωτογραφίες του παιδιού για να «αλιεύσει» όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες και από άλλες ομάδες.

Το ίδιο πρόσωπο είχε φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ και κατάφερνε να συνομιλεί με διάφορα άτομα στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με «πρωταγωνιστή» τον ανήλικο.

 Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης στο Ηράκλειο σοκάρουν, ενώ οι γονείς του ανήλικου φέρονται να μην είχαν αντιληφθεί το παραμικρό για το τι περνούσε το παιδί τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις