Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Την Κυριακή 26/3 στο Royal "Ο Αόρατος Καπετάνιος" από τον Καραγκιόζη του Μακρή

Πάτρα: Την Κυριακή 26/3 στο Royal "...

Η παράσταση θεάτρου σκιών θα παιχθεί στις 11.30 το πρωί και στις 17.30

Η παράσταση θεάτρου σκιών «Ο Αόρατος Καπετάνιος» θα παρουσιαστεί στο θέατρο Royal  - παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα από τον Καραγκιόζη του Μακρή.

Ο αγαπημένος καμπούρης ήρωας μπλέκεται σε μια ξεκαρδιστική περιπέτεια!

Μια ηρωική παράσταση με πολύ γέλιο και δράση!

Ο γνωστός σε όλους μας Καραγκιόζης, μπλέκει χωρίς να το θέλει, στην αναζήτηση μιας χαμένης κοπέλας την οποία έχουν κλέψει οι Τούρκοι.

Με όλη την μαεστρία του αλλά… και με έναν σύμμαχο από το υπερφυσικό, καταφέρνει να τους ανακατέψει όλους και να τους οδηγήσει σε κωμικές καταστάσεις!!

Στο τέλος, με την εξυπνάδα του και μέσα από πολλά ευτράπελα, βρίσκουν την χαμένη κοπέλα και ξεκινούν τα όργανα για ένα μεγάλο γλέντι.

Η επίκαιρη λόγω και της επετείου του 1821, παράσταση θα παιχθεί την Κυριακή 26/3/2023 στις 11:30 και στις 17:30.

Γενική είσοδος: 6€

Σε κάθε παιδί θα δοθεί & από ένα δώρο έκπληξη.

Πληροφορίες και Κρατήσεις:

6951219739, 6942939699 και 2611 810 524.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο καταξιωμένος Πατρινός καραγκιοζοπαίκτης Κώστας Μακρής μαζί και με τον συνάδελφο του καραγκιοζοπαίκτη Θανάση Σπυρόπουλο συνέπραξαν με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα παρουσιάζοντας για πρώτη φορά ένα κύκλο θεματικών παραστάσεων αφιερωμένων στους Ήρωες του 1821.

Ο Κώστας Μακρής και ο γιος του Μπάμπης Μακρής που συνεχίζει την παράδοση του θεάτρου σκιών, παρουσίασαν την παράσταση «Ο Αόρατος Καπετάνιος» από την Δευτέρα 20/3 έως & την Πέμπτη 23/3 το πρωί για μαθητές σχολείων.

Στον ίδιο χώρο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος) λειτούργησε και έκθεση με αυθεντικά σκηνικά, φιγούρες και ρεκλάμες από τον 19ο αιώνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture