Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Το μήνυμα των επενδυτών της ΠΑΕ Παναχαϊκή από την Αμερική

Το μήνυμα των επενδυτών της ΠΑΕ Παναχαϊκ...

Τι αναφέρουν

Το μήνυμα των επενδυτών της ΠΑΕ Παναχαϊκή από την Αμερική:

"Ως γκρουπ δεσμευόμαστε για την Παναχαϊκή. Το να χειριστούμε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις και συνθήκες είναι μια πρόκληση την οποία δεν μπορούσαμε να φανταστούμε αλλά ούτε και να αποφύγουμε. Ενώ κατανοούμε την απογοήτευση των οπαδών και των παικτών, είμαστε εξίσου απογοητευμένοι από τις ενέργειες της SL2 και των ατόμων που υπονομεύουν συνεχώς την ακεραιότητα του πρωταθλήματος. 

Για να ευημερήσει ο σύλλογος, πρέπει η Λίγκα να ενισχύει και να προωθεί τις προσπάθειες των μελών της και όχι να υπονομεύει την δυνατότητά μας να αναπτυσσόμαστε και να αγωνιζόμαστε. Η υγεία και η ευημερία της Παναχαϊκής και των υπόλοιπων ομάδων στη SL2 , επηρεάζονται άμεσα από τις αποφάσεις ανθρώπων που έχουν προσωπικά συμφέροντα.

Εμπιστευόμαστε 100% τον Πέτρο Σταθάκη. Μην πιστεύετε τις φήμες, αντιθέτως συγκεντρωθείτε στο να υποστηρίξετε τους παίκτες και τη Διοίκηση. Το χρέος θα διευθετηθεί άμεσα.Θα αντιμετωπιστεί, αλλά οι συναλλαγές μας δεν θα συζητηθούν δημόσια, γιατί έτσι θα υποβαθμίζαμε όσα έχουν καταφέρει οι παίκτες και η Διοίκηση στον αγωνιστικό χώρο.

Είμαστε περήφανοι για την απόδοσή τους στο γήπεδο. Πρέπει η Διοίκηση της Sl2 και η κυβέρνηση να ταυτιστούν με την προσπάθεια που κάνουμε.

Εάν συνεχιστεί η καθυστέρηση στη διανομή των κεφαλαίων, θα μας αναγκάσουν να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες και όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να υποφέρουν.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports