Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star – Spoiler: Τρεις οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor All Star – Spoiler: Τρεις οι νέ...

Πέντε συνολικά παίκτες θα τεθούν στη διάθεση του κοινού

Η ήττα της Μπλε Ομάδας του Survivor στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας έστειλε τους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού και εκείνοι ανέδειξαν ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Αιγιώτη Τάκη Καραγκούνια.

Η υποψηφιότητά του προκάλεσε έκρηξη στην καλύβα των Μαχητών με τους περισσότερους συμπαίκτες του να είναι πλέον εναντίον του.

«Στην παρούσα φάση, σταματήστε να με κατηγορείτε ότι έκανα εγώ την Εύη να κλαίει. Συγγνώμη δεν θα ζητήσω για κανένα λόγο. Δεν ξέρετε τι θα πει η λέξη “ομάδα”. Είστε παρτάκηδες» θα ακουστεί ο Τάκης Καραγκούνιας να λέει στους συμπαίκτες του στην καλύβα προκαλώντας την έκρηξή τους.

 «Χωρίς να την προσβάλλω, χωρίς να την βρίσω, χωρίς να τη μειώσω, χωρίς να είμαι καν επιθετικός εκείνη άρχισε και ούρλιαζε. Αν το φάουλ μου είναι ότι μιλάω πολύ, δώστε μου πέναλτι» θα σχολιάσει ο παίκτης στην κάμερα του Survivor.

Από την άλλη, η Εύη Σαλταφερίδου θα σημειώσει ότι: «Εγώ νιώθω ότι τερμάτισα χθες με τον Τάκη. Κάνει συνεχή επίθεση. Προσπαθεί να βγει από πάνω με κάθε τρόπο».

Η ομάδα που κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας
Ο τρίτος αγώνας ασυλίας είναι και ο πιο σημαντικός της εβδομάδας για τους παίκτες του Survivor All Star αφού η ομάδα που θα χάσει θα αναγκαστεί να αναδείξει δύο ακόμα υποψήφιους. Σε ένα αγώνισμα που απαιτεί συγκέντρωση, καλή συνεργασία και ταχύτητα, Διάσημοι και Μαχητές θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Μια όμως θα είναι η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Διάσημοι ή Μαχητές; Κόκκινοι ή Μπλε;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που «βρει» τον στίβο μάχης και θα πάει νικήτρια στο Συμβούλιο του νησιού, θα είναι η Μπλε.

Τρεις οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά την ήττα τους, οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας θα πάνε «μουδιασμένοι» αλλά και διχασμένοι στο Συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ψηφίσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Η κάλπη, σύμφωνα με τα spoilers Θα αναδείξει τρεις και όχι δύο, νέους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ποιοι είναι αυτοί; Η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Κορόμι. Αυτό σημαίνει ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι συνολικά πέντε, αφού η πρώτη ήταν η Νικολέττα Μαυρίδη και ο δεύτερος ο Τάκης Καραγκούνιας.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers θα γίνει φυσικά στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight