Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Ο Απόλλων έχασε 88-68 από τον Κολοσσό Ρόδου

Ο Απόλλων έχασε 88-68 από τον Κολοσσό Ρόδου

Παραμένει στα χαμηλά της Α1

Ο Απόλλων Πατρών ήταν ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο και... κάτι, όμως ο Κολοσσός με ξέσπασμα διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο έφερε στα μέτρα του το παιχνίδι και επέστρεψε στις νίκες (88-68) στην Α1 Basket League.

Ο Κολοσσός μπήκε καλύτερα στο παρκέ και πήρε τα ηνία του αγώνα με τον Σμιθ να δίνει λύσεις (10-5, 4'). Γιαννόπουλος και Χατζηδάκης ανέλαβαν δράση, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν τη διαφορά (15-5, 6').

Ο Απόλλων προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά με τον Μπόγρη (17-9, 8'). Ο Σόλα έγινε παράγοντας στην επίθεση του Απόλλωνα και οι Πατρινοί μείωσαν σε 24-15 στο τέλος του δεκαλέπτου.

Σίλα και Βερτζ ήταν ορεξάτοι στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, με τον Απόλλωνα να μαζεύει τη διαδφορά (24-21, 13'). Καράμπελας και Φιλιππάκος μπήκαν στην εξίσωση, η άμυνα των Πατρινων μπλόκαρε τον Κολοσσό και το προβάδισμα άλλαξε χέρια (27-29, 15').

Ο Ντίξον πήρε την κατάσταση στα χέρια του, δίνοντας ξανά προβάδισμα στον Κολοσσό (32-29, 16'). Ο Απόλλων έμεινε στο πλάνο του και βρήκε λύσεις με Γκρίφιν και Μαστρογιαννόπουλο, ισοφαρίζοντας σε 40-40.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος πήρε την κατάσταση στα χέρια του, με τον Απόλλωνα να παίρνει τα ηνία του αγώνα (46-50, 23'). Ο Ντίξον ανέλαβε δράση ξανά αι μείωσε (51-52, 25'). Ο Μακ έκανε αισθητή την παρουσία του, με τους Πατρινούς να πηγαίνουν ξανά στο +4 (53-57, 26').

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος το πήρε... προσωπικά και ο Κολοσσός με επί μέρους 13-0, με τη βοήθεια και του Μάικλ Ντίξον, κατάφερε να φέρει στα μέτρα του το παιχνίδι για το 66-57.

 

Η άμυνα της ομάδας της Ρόδου ήταν αποτελεσματική στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, με τους Κόφι και Ντίξον να ανεβάζουν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (73-59, 33'). Ο Απόλλων Πατρών προσπάθησε να μειώσει με τον Μακ μπροστάρη (76-64, 35'). Ο Χρυσικόπουλος ήταν ορεξάτος όμως και με δικές του προσπάθειες ανέβασε ξανά τη διαφορά (83-68, 37'). Μέχρι το φινάλε του αγώνα το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Κολοσσό να επιστρέφει στις νίκες.

Ειδήσεις τώρα:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports