Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μελέτης Ηλίας -Τέμπη: «Το χρησιμοποιούν για πολιτική αντιπαράθεση εξαιτίας ενός θυμού»

Μελέτης Ηλίας -Τέμπη: «Το χρησιμοποιούν ...

Τι είπε ο ηθοποιός

Καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε ο Μελέτης Ηλίας. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος μοιράζει τις υποχρεώσεις του ανάμεσα στη σειρά «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια» και τη θεατρική παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο».

Μίλησε επίσης  για τα οφέλη της ψυχοθεραπείας και την εργαλειοποίηση τραγικών γεγονότων στα social, όπως αυτό στα Τέμπη.

«Θεωρώ ότι ειδικά τα παιδιά, έχοντας περάσει όλα αυτά με την τηλεκπαίδευση και την καραντίνα, καλό θα ήταν με την παραμικρή ευκαιρία που θα μας δοθεί ως γονείς, να πάμε σε παιδοψυχολόγο. Είναι ακόμη ένα θέμα ταμπού αλλά μπορεί να το ωφελήσει πάρα πολύ στην ενήλικη ζωή του», ανέφερε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

«Εγώ πριν κάνω ψυχοθεραπεία, ήμουν πολύ θυμωμένος, ευέξαπτος και αντιδραστικός. Ο κόσμος έχει τρομερό θυμό, γίνονται γύρω του τόσα άσχημα πράγματα και δεν ξέρει πώς να τα διαχειριστεί. Κάνεις ένα ποστ και από κάτω γράφει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του», περιγράφει στη συνέχεια.

«Τα χρησιμοποιούν όλα αυτά, τα Τέμπη, το Μάτι, για πολιτική αντιπαράθεση εξαιτίας ενός θυμού. Ζούμε πολύ άσχημες καταστάσεις αυτή τη στιγμή και καθόμαστε και κάνουμε πολιτικές αντιπαραθέσεις», τονίζει ο Μελέτης Ηλίας.

«Θεωρώ ότι είναι πολύ λάθος να εργαλειοποιούνται τέτοια γεγονότα. Πολλές φορές έχω δεχθεί προσωπική επίθεση», εξομολογείται ο Μελέτης Ηλίας, ενώ θεωρεί πολύ δύσκολο το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight