Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εισαγγελική έρευνα για τον γερανό της Αστυνομίας

Εισαγγελική έρευνα για τον γερανό της Αστυνομίας

Εντολή του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας για τη διενέργεια ποινικής έρευνας μετά τα όσα έγιναν στην οδό Ακαδημίας, την Πέμπτη

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνου προκάλεσε η ανεξέλεγκτη πορεία του γερανού της αστυνομίας χθες, Πέμπτη (17/03), στην οδό Ακαδημίας εν μέσω πολιτών, που έχει καταγραφεί σε βίντεο.

Ο κ. Αντώνης Ελευθεριάνος έδωσε παραγγελία στην προϊσταμένη της ποινικής δίωξης Αγγελική Τριανταφύλλου να διενεργήσει εισαγγελική στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις από τον αστυνομικό που οδηγούσε το όχημα. Ερευνώμενα αδικήματα είναι διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και απόπειρα ή και τετελεσμένη επικίνδυνη σωματική βλάβη στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπήρξε τραυματισμός διαδηλωτών.

Αναστάτωση στο Πανεπιστήμιο Πατρών- Φοιτητές κατά της ΕΛ.ΑΣ.- "Μπήκαν μέσα ελέω συνεδρίου" λένε- Τι απαντά ο Πρύτανης- ΒΙΝΤΕΟ

Το όχημα εμφανίζεται να κάνει ελιγμούς και να αναπτύσει ταχύτητα, χτυπώντας μάλιστα κάδους, ενώ στο οδόστρωμα περπατούν πολίτες.

Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα μετά το τέλος του μεγάλου συλλαλητηρίου για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις