Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βίντεο σοκ: Γερανός της ΕΛΑΣ παραλίγο να πατήσει διαδηλωτές στην Ακαδημίας

Βίντεο σοκ: Γερανός της ΕΛΑΣ παραλίγο να...

Αστυνομικός που οδηγούσε τον γερανό της ΕΛΑΣ έκανε επικίνδυνο ελιγμό στο κέντρο της Αθήνας, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή διαδηλωτών, μετά το συλλαλητήριο για τα Τέμπη

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν -όπως καταγγέλλεται- στην οδό Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας, μετά το τέλος του μεγάλου συλλαλητηρίου για την τραγωδία στα Τέμπη, όπου για ακόμη μια φορά δεν έλειψε η απρόκλητη επίθεση της ΕΛΑΣ σε ειρηνικούς διαδηλωτές.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, αστυνομικός που οδηγούσε τον γερανό της ΕΛΑΣ παραλίγο να πατήσει τους διαδηλωτές στην οδό Ακαδημίας.

Μάλιστα, χτύπησε εναν κάδο αποριμάτων, που είχαν μετακινήσει διαδηλωτές, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να πέσει στο έδαφος.

Η αντίδραση του ΜέΡΑ25
Σε σχόλιό του στο Twitter, το ΜέΡΑ25 καλεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, να ξεκινήσει άμεσα πειθαρχική διαδικασία και να καταδικάσει "τη δολοφονική αυτή επίθεση".

"Κύριε Θεοδωρικάκο, σε αντίθεση με τις διμοιρίες σας, ο γερανός της ΕΛΑΣ έχει αριθμό και μπορεί να ταυτοποιηθεί. Αναμένουμε άμεσα την έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας και την καταδίκη της δολοφονικής αυτής επίθεσης" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις