Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέμπη: «Αυτό που συνέβη ήταν έγκλημα» – Ξεσπά η αδερφή της αδικοχαμένης Κλαούντια Λάτα

Τέμπη: «Αυτό που συνέβη ήταν έγκλημα» – ...

"Η αδελφή μου δεν είχε έρθει στην Αθήνα αλλά στην Πάτρα. Ήμασταν μαζί το τριήμερο στο καρναβάλι"

Δικαίωση ζητά η αδερφή της Κλαούντια Λάτα που άφησε την τελευταία της πνοή στο τρένο του θανάτου στα Τέμπη.

Η φοιτήτρια της στρατιωτικής ιατρικής βρισκόταν με τον σύντροφό της στη μοιραία αμαξοστοιχία, όμως δεν τα κατάφερε με την αδερφή της να θέλει την δικαίωση γιατί, όπως είπε, μόνο έτσι θα ηρεμήσει η ψυχή της.

«Η αδελφή μου δεν είχε έρθει στην Αθήνα αλλά στην Πάτρα. Ήμασταν μαζί το τριήμερο στο καρναβάλι. Κλείσαμε τα εισιτήρια με λεωφορείο και ήθελε να κλείσει και επιστροφή αλλά δεν βρίσκαμε. Έτσι καταλήξαμε στο τρένο. Το τελευταίο διάστημα η αδελφή μου είχε εξετάσεις και δεν ερχόταν στη Λάρισα, αλλά ούτε στην Πάτρα να με δει. Ήθελε να ‘ναι σπίτι μόνη της γιατί είχε τα μαθήματά της. Έτσι ήθελε να ξεσκάσει και ήρθε στην Πάτρα. Περάσαμε πολύ ωραία» ανέφερε η αδελφή της Κλαούντια.

«Όταν ήταν στο τρένο, μιλήσαμε τηλεφωνικά και μου είπε ότι ήταν στο Παλαιοφάρσαλο κι ότι είχαν καθυστέρηση. Ήξερα ακριβώς που καθόταν. Και η μαμά μου είχε μιλήσει με βιντεοκλήση με την αδελφή μου. Δεν είχε καλό σήμα. Καθόταν στο κυλικείο με το αγόρι της» πρόσθεσε η νεαρή κοπέλα στο T-live.

«Τελευταία στιγμή ήταν σαν να ένιωθε κάτι κι είπε στο αγόρι της να βρει θέση στα πίσω βαγόνια γιατί το τρένο ήταν γεμάτο. Είχαν πολλές ώρες στο κυλικείο και ένιωθε κούραση. Έφυγε το αγόρι της κι εκείνη έμεινε εκεί. Έκανε 10 βήματα το αγόρι της και τότε έγινε η σύγκρουση» πρόσθεσε η αδελφή της Κλαούντια Λάτα.

Σίγουρα ήταν ένα έγκλημα, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Όση θλίψη νιώθουμε, τόσο περισσότερη οργή έχουμε. Θέλουμε το θέμα να μην ξεχαστεί» είπε επίσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις