Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θρήνος για τον χαμό του Ντένις Γκιούρα - Αύριο η κηδεία του

Πάτρα: Θρήνος για τον χαμό του Ντένις Γκ...

Ο άτυχος αθλητής του στίβου σκοτώθηκε σε τροχαίο το βράδυ της Τετάρτης

Το Σάββατο (18/3) στην χώρα καταγωγής του, την Αλβανία, θα γίνει κατά πληροφορίες η κηδεία του 25χρονου αθλητή του στίβου Ντένις Γκιούρα.

Ο άτυχος νέος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από τον έλεγχό του και προσέκρουσε στο διαχωριστικό διάζωμα, στη μίνι Περιμετρική, στο ύψος του αρχαίου υδραγωγείου.

Η είδηση του θανάτου του, λίγα 24ωρα μετά την θλίψη που προκάλεσε ο χαμός του 27χρονου Γιώργου Μασούρα σε τροχαίο στην οδό Κορίνθου, προκάλεσε νέο κύμα θρήνου στην οικογένεια, στους φίλους αλλά και στην αθλητική κοινότητα στην οποία ήταν ενεργό μέλος εδώ και χρόνια.

Σωρεία συλλυπητηρίων για τον χαμό του

Ο Ντένις Γκιούρα, αθλητής στην ομάδα του Εσπερου από το 2004, με σημαντικές διακρίσεις υπήρξε νικητής τα τελευταία χρόνια στα Run Greece Πάτρας.

Από μικρό παιδί ασχολείτο με τον αθλητισμό και είχε κερδίσει έξι μετάλλια σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το χάλκινο στα 10.000 μ. Εφήβων και το ασημένιο στα 5.000μ. Εφήβων το 2016. Το χρυσό στα 10.000 μ. Εφήβων, το ασημένιο στα 5.000 μ. Εφήβων και το χάλκινο στα 10.000 μ. Νέων Ανδρών το 2017. Ακόμη είχε πανηγυρίσει το ασημένιο στα 8.000 μ. ανωμάλου Νέων Ανδρών το 2018.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις