Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται στο Πολύεδρο το παιδικό βιβλίο "Η κυρία Μπλά Μπλά Μπλά"

Πάτρα: Παρουσιάζεται στο Πολύεδρο το παι...

Παρουσία της συγγραφέως Μαρίνας Φραγκεσκίδου, το Σάββατο 18/3/2023 στις 11 το πρωί

Αυτό το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 στις 11 το πρωί στο Πολύεδρο, στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του Σαββάτου, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίνας Φραγκεσκίδου, «Η κυρία Μπλά Μπλά Μπλά» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Συμμετρία, με την ίδια τη συγγραφέα.

Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι της Λίλια Γκούνη – Σοφικίτη.

Η κυρία Μπλά Μπλά Μπλά, ήταν όλο μπλα μπλα μπλα… Ποτέ μπλομπλό, ποτέ μπλιμπλί, παρά μονάχα μπλα και μπλα. Τι θα συμβεί όταν χάσει τη φωνή της; Ο πραγματικός κόσμος θα ξεδιπλωθεί μπροστά της και θα μάθει πια καλά πως στη σιωπή βλέπεις καλύτερα τη ζωή.

Ένα βιβλίο - καθρέφτης της ζωής, σ’ έναν κόσμο γεμάτο λόγια, υποσχέσεις και σκόρπιες λέξεις, χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε η σιωπή. Η ιστορία της κυρίας Μπλα Μπλα Μπλά μας υπενθυμίζει πως είναι πια αναγκαίο να χρησιμοποιήσουμε όλες μας τις αισθήσεις για να δούμε, να ακούσουμε, να μυρίσουμε και να νιώσουμε τους ανθρώπους γύρω μας, μήπως έτσι καταφέρουμε και προσφέρουμε έναν καλύτερο κόσμο στα παιδιά μας. Γιατί μία είναι η αλήθεια, πως στη σιωπή βλέπεις καλύτερα τη ζωή!

*Η Μαρίνα Φραγκεσκίδου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κύπρο. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων κι αφού απέκτησε τον τίτλο του ορκωτού ελεγκτή και περιπλανήθηκε σε πολυεθνικές εταιρείες, αποφάσισε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Έχει γράψει θεατρικά έργα τα οποία έχουν παρουσιαστεί  σε θεατρικές σκηνές της Κύπρου και της Ελλάδας, τηλεοπτικά σενάρια, στίχους τραγουδιών και παιδικά βιβλία.  

Το τραγούδι που υπογράφει με τον Μιχάλη Χαριλάου με τίτλο «Τα λάβαρα» απέσπασε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό σύνθεσης κυπριακού τραγουδιού «Γιώργος Κοτσώνης». 

Τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Αθήνα, μαζί με τον άντρα της και τις δυο τους κόρες.

Από τις εκδόσεις Πνοή κυκλοφορούν τα παιδικά της βιβλία: «Η Κουτσή κιθάρα» και «Λίνος ο δρακουλίνος».

          

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture