Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μιχάλης Ιατρόπουλος κατά του Αμβρόσιου: «Αν ο διάβολος είχε μορφή θα είχε τη δική σας»

Μιχάλης Ιατρόπουλος κατά του Αμβρόσιου: ...

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μετά τις αισχρές δηλώσεις Αμβρόσιου για τα Τέμπη

Η αδιανόητη και αισχρή δήλωση του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιου, για την τραγωδία στα Τέμπη, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν την οργή τους και ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ενώ ακόμα όλοι θρηνούν τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, ο Αμβρόσιος απέδωσε την τραγωδία στα Τέμπη σε τιμωρία του Θεού για το τριήμερο του Καρναβαλιού.

Η τοποθέτησή του, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε δικαιολογημένα έντονες αντιδράσεις. Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν τον θυμό τους με τον πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο, είναι και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του Αμβρόσιου και ξέσπασε εναντίον του.

«Mr tragic Αμβροσιε αν υπήρχε ό Θεός που εσείς πιστεύετε θα έπρεπε να είστε ο μηχανοδηγός του τρένου. Ευτυχώς όλοι εμείς πιστεύουμε σε έναν άλλο Θεό που εσείς μάλλον δεν γνωρίζετε. Από εμένα με αγάπη f@ck you b@rst@rd. Υ.Γ. αν Ο διάβολος είχε μορφή σίγουρα θα είχε την δική σας Περαστικά πανίβλακα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Η αισχρή δήλωση Αμβρόσιου
Σε κείμενό του στο ekklhsiaonline ο πρώην Μητροπολίτης υποστηρίζει ότι η τιμωρία αυτή ήρθε μετά την «πανηγυρική Καρναβαλική εορτή του Διαβόλου», εκεί όπου πλεονάζει η αμαρτία και η ακολασία και θυμώνει τον Θεό που αποφασίζει να πάρει τις ζωές των νέων για να μας δώσει ένα μάθημα.

Εξάλλου κατά τον ίδιο η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια χώρα άθεων και μάγων και κατ’ επέκταση σε μια χώρα που ο διάβολος κάνει πάρτι, καθώς δίνονται δικαιώματα στους ομοφυλόφιλους, οι νέοι είναι «αστεφάνωτοι», μέχρι και κάποιοι πολιτικοί συζούν χωρίς να είναι παντρεμένοι και γενικά η κοινωνία απομακρύνεται από τον «δρόμο του Θεού».

«Ο Διάβολος πανηγυρίζει για τις …κατακτήσεις του! Και κορυφαίο κατόρθωμα του Διαβόλου είναι το ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΗΑΣ, το τριήμερο του Καρναβαλιού», αναφέρει χαιρέκακα ο Αμβρόσιος που στην πραγματικότητα βρήκε ευκαιρία να κατηγορήσει τα ίδια τα θύματα για αυτό που συνέβη και να σκορπίσει μίσος, φανατισμό και αποπροσανατολισμό πάνω από τις στάχτες.

Ειδήσεις Τώρα

Go West Festival: Έρχεται στο Νότιο Πάρκο και θα κάνει τον Μάιο, τον μήνα της γεύσης σου!- Μια giga διοργάνωση υψηλών απαιτήσεων

Τι είναι τα πολυθέσια ταξί- Θα τα δούμε στην Πάτρα;

Πάτρα: Τι λένε οι δικηγόροι για την κίνηση που συγκλόνισε στη χθεσινή πορεία: «Ήταν σαν κάθε ένας από εμάς να κρατά ένα παιδί»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight