Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το ΚΞΓ & Ρομποτικής Ευστάθιος Καγγελάρης συμμετέχει στον μαθητικό διαγωνισμό που διοργανώνει η Χαρισμάθεια

Το ΚΞΓ & Ρομποτικής Ευστάθιος Καγγελ...

Σαν εξεταστικό κέντρο

Το ΚΞΓ & ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΓΓΕΛΑΡΗΣ συμμετέχει σαν εξεταστικό κέντρο, στον μαθητικό διαγωνισμό που διοργανώνει η Χαρισμάθεια.

Αφορά έναν διαγωνισμό για παιδιά από Γ΄-ΣΤ΄ Δημοτικού όπου τα παιδιά καλούνται να λύσουν θέματα γρίφων- λογικής, υπολογιστικά-γλώσσας , χωρίς πίεση και όσα θέματα αυτά επιθυμούν.

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού είναι στις 18/03 10:30-12:30, όπου φιλοξενούν στον χώρο τους, Παντανάσσης 33, τον διαγωνισμό.

Η δεύτερη φάση θα λάβει χώρα στις 21/05 στην Αθήνα σε ένα φεστιβάλ δημιουργίας και κατασκευών όπου τα παιδιά συμμετέχουν σε ομαδικές προκλήσεις.

Η Τρίτη φάση είναι πάλι στην Αθήνα στις 19/07 όπου για 10 μέρες θα μείνουν σε κατασκηνωτικό χώρο , ψάχνοντας καινοτόμες λύσεις στο πρόβλημα που καλούνται να λύσουν , θα μιλήσουν με ειδικούς, θα παρακολουθήσουν workshops και μετά τις 10 μέρες θα παρουσιάσουν την λύση τους στην επιτροπή του διαγωνισμού.

Site: charismatheia.edu.gr/

 Αιτήσεις διαγωνισμού:challenge.charismatheia.edu.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά