Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για το Stratego της Πάτρας

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για το Strateg...

Ο σύλλογος της Patras Stratego Team, με σημαντικότατη στήριξη από τον Δήμο Πατρέων, διοργάνωσε τους αγώνες με αρτιότητα, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες και τους θεατές

Ένα από τα συναρπαστικότερα τουρνουά ήταν το Open Patras 2023, που διεξήχθη την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Ο σύλλογος της Patras Stratego Team, με σημαντικότατη στήριξη από τον Δήμο Πατρέων, διοργάνωσε τους αγώνες με αρτιότητα, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες και τους θεατές.
Με συμμετοχές όλων των ηλικιών (6-70 ετών) και δυναμικότητας (αρχάριοι – elite) από την Patras Stratego Team, αλλά και αθλητών Stratego από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αγωνιστικά διατηρήθηκε υψηλός ο ανταγωνισμός κάτι που απόλαυσαν όλοι.

Το εξαιρετικό κλίμα που αναπτύχθηκε στην αίθουσα των αγώνων, βοήθησε να γίνουν παιχνίδια υψηλού επιπέδου, και παράλληλα να ενισχυθεί η ευγενής άμιλλα που διακρίνει όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος.

Νικητές στην ‘Α κατηγορία ήταν ο Θεοχάρης Λουλάκης και στην Β’ κατηγορία ο Δημήτρης Ντούκας, που ανήκουν και οι δύο στην Patras Stratego Team. Αναλυτικότερα, η ομάδα της Πάτρας έδειξε πως βρίσκεται αγωνιστικά σε υψηλό επίπεδο, κερδίζοντας όλες τις θέσεις των μεταλλίων.

Στην Α’ κατηγορία το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Γεράσιμος Καρέλας και το χάλκινο ο Ανδρέας Σαββανής. Στην Β’ κατηγορία, στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Ερμής Μεταξάς-Μαριάτος και στην τρίτη ο Ανδρέας Αγγελόπουλος. Διαιτήτευσαν με επιτυχία η Αθηνά Τετράδη και ο Δημήτρης Χριστοδούλου.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports