Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται το βιβλίο του Μιχάλη Μακρόπουλου "Ιστορίες από ένα περασμένο μέλλον"

Πάτρα: Παρουσιάζεται το βιβλίο του Μιχάλ...

Στο βιβλιοπωλείο Πίξελbooks στην οδό Κανακάρη 185, την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023, στις 8.30 μ.μ.

Οι εκδόσεις Κίχλη και το βιβλιοπωλείο Πίξελbooks στην οδό Κανακάρη, στην Πάτρα προσκαλούν το κοινό στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Μιχάλη Μακρόπουλου με τίτλο "Ιστορίες από ένα περασμένο μέλλον". Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023, στις 8.30 μ.μ. στον χώρο του βιβλιοπωλείου.

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει για το νέο του βιβλίο με τον Ηλία Μαλεβίτη, συγγραφέα, διδάκτορα Βυζαντινής Ιστορίας και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Όλα τα διηγήματα αυτής της συλλογής, ακόμα κι αν φορούν το ένδυμα της "μελλοντικής ιστορίας", μιλούν για το τώρα, για το ήδη συντελεσμένο - είναι ιστορίες από ένα περασμένο μέλλον. Και βέβαια, στον πυρήνα τους βρίσκεται πάντα ο άνθρωπος· ο τρωτός, πάσχων άνθρωπος απέναντι στην αμείλικτη κυριαρχία της εικόνας, απέναντι σ' έναν ολέθριο πόλεμο, στην τυφλή, ωμή βία, στη βίωση του κόσμου ως παιδικού τραύματος, στο αίνιγμα της ανθρώπινης ταυτότητας.

Η γραφή του Μιχάλη Μακρόπουλου, με υπαρξιακό στοχασμό, απέριττη ποιητικότητα και εκφραστική λιτότητα, αγγίζει συναισθηματικά τον αναγνώστη και συνάμα αφυπνίζει τη σκέψη του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

*Το βιβλιοπωλείο Πίξελbooks βρίσκεται Κανακάρη 185, Πάτρα. Τηλ: 26102202752.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture