Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέα Διοικήτρια και επίσημα στο Καραμανδάνειο η Ασπασία Ρηγοπούλου

Πάτρα: Νέα Διοικήτρια και επίσημα στο Κα...

Τι δήλωσε

Ορκίστηκε Διοικήτρια στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών, αρμοδιότητας 6ης Υ.ΠΕ., η κ. Ασπασία Ρηγοπούλου, από τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Γιάννη Καρβέλη.

Ακολούθησε συνεργασία με θέμα τον γενικότερο σχεδιασμό της Υγειονομικής Περιφέρειας και την ιεράρχηση των ενεργειών που απαιτούνται για την επίλυση των θεμάτων του Καραμανδανείου.

Η κ. Ρηγοπούλου δήλωσε τα εξής:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ηγεσία του υπουργείου Υγείας για την απόφασή τους να μου εμπιστευτούν την πιο ευαίσθητη δομή της περιφέρειάς μας.
Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη για τον δύσκολο ρόλο που αναλαμβάνω. Ωστόσο είμαι διατεθειμένη να εργαστώ πρωτίστως με πολύ αγάπη και αφοσίωση και ακολούθως με κάθε τρόπο και μέσο σε συνεργασία πάντα με το σύνολο του προσωπικού που δίνει έναν ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα, να πάμε το Καραμανδάνειο μπροστά. Να εξασφαλίσουμε για τα παιδιά της ευρύτερης περιφέρειας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την περίθαλψή τους. Και σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε σύμμαχο όλους τους φορείς και όλη την τοπική κοινωνία.

Γνωρίζοντας ως ιατρος του ΕΣΥ απο κοντά τις άοκνες προσπάθειές του διοικητή της Υγειονομικής μας Περιφέρειας κ. Γιάννη Καρβέλη, να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία και να αναβαθμίσει τα νοσηλευτικά μας ιδρυματα εχω βεβαιότητα ότι με την δική του συνδρομή η συνεργασία μας
θα φέρει άριστα αποτελέσματα και το παιδιατρικό μας νοσοκομείο θα κάνει τα βήματα ανάπτυξης που πρέπει".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις