Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέμπη - «Ίσως φτάσουμε κάποτε...»: Τι «ανέβαζαν» στα social media οι δίδυμες πριν τη φονική σύγκρουση

Τέμπη - «Ίσως φτάσουμε κάποτε...»: Τι «α...

«Πήγαν στο κυλικείο»

Συγκλονιστικά είναι όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τους επιβάτες που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα στα Τέμπη. «Ίσως φτάσουμε κάποτε...», «φίλε, με τρένο ποτέ ξανά».

Αυτές είναι κάποιες από τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκαναν οι δίδυμες αδερφές και η ξαδέρφη τους που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο.

 Τα κορίτσια που ταξίδευαν με το τρένο, είχαν δυσανασχετήσει με τις καθυστερήσεις και γι’ αυτό το λόγο έκαναν αναρτήσεις στα social mediaεκφράζοντας τα παράπονά τους.

«Ήρθαν για τις Απόκριες και τις πήγε ο πατέρας τους μέχρι το τρένο για να ταξιδέψουν για Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς η μοίρα τους γράφτηκε στα Τέμπη και τελειώσανε. Δεν ξέρουμε… καήκανε; Όλες τις φορές τις πήγαινε ο πατέρας ή ο θείος τους», δήλωσε συγκλονισμένος ο θείος των κοριτσιών στον ΣΚΑΪ.

«Πήγαν στο κυλικείο»

Λίγες ώρες πριν το φως της δημοσιότητας είδε μία ακόμη μαρτυρία από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, η οποία καταγράφει τις τελευταίες στιγμές των τριών κοριτσιών από το Καστράκι Καλαμπάκας -των δύο δίδυμων 20χρονων αδελφών και της ξαδέρφης τους.

 Ειδικότερα, μιλώντας στον ALPHA, ο 28χρονος Νίκος ανέφερε πως θυμάται τα τρία νεαρά κορίτσια να επιβιβάζονται στην αμαξοστοιχεία intercity 62 και να αφήνουν τις βαλίτσες τους δίπλα του, όπου υπήρχε ένα κενό.

«Είπαν μεταξύ τους “πάμε στο κυλικείο να κάτσουμε μέχρι να αδειάσει κάτι” γιατί δεν υπήρχαν άδειες θέσεις στο βαγόνι», είπε ο Νίκος και πρόσθεσε: «Την άλλη μέρα διάβασα για τα κορίτσια και σοκαρίστηκα ακόμη περισσότερο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις