Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκινούν τα παιδιά του Γυμνασίου Βραχναιίκων: Άφησαν λουλούδια στις γραμμές του τρένου και ένα σημείωμα, «Στείλε όταν φτάσεις»

Συγκινούν τα παιδιά του Γυμνασίου Βραχνα...

Στη συνέχεια οι μαθητές σχημάτισαν με τις τσάντες τους και τα σώματά τους στο προαύλιο του σχολείου τις λέξεις ΤΕΜΠΗ 23 ΓΙΑΤΙ ;

Συντετριμμένα τα παιδιά του Γυμνασίου Βραχναιίκων του Νομού Αχαΐας και με την συμπαράσταση των καθηγητών τους, θέλησαν να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο.

Τα παιδιά του Γυμνασίου Βραχναιίκων άφησαν στις γραμμές του τρένου, που είναι παρακείμενες στο σχολείο τους, λίγα λουλούδια με ένα σημείωμα "ΣΤΕΙΛΕ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ".

Στη συνέχεια οι μαθητές σχημάτισαν με τις τσάντες τους και τα σώματά τους στο προαύλιο του σχολείου τις λέξεις ΤΕΜΠΗ 23 ΓΙΑΤΙ ; (η μοιραία σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών συνέβη στις 23:21 την Τρίτη 28/2/2023).

Τα παιδιά του του Γυμνασίου Βραχναιίκων και οι καθηγητές τους εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Και όλα αυτά με την ευχή να μην ξαναζήσει η Ελλάδα τέτοια τραγωδία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις