Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το Ημερολόγιο του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου και η αλήθεια των τραίνων

Το Ημερολόγιο του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδ...

Ξεφυλλίζοντας το αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές μας κάνει να βουρκώσουμε γιατί έτσι θα έπρεπε να είναι τα τραίνα μας όπως στις φωτογραφίες του ημερολογίου, όμορφα, γρήγορα και κυρίως ΑΣΦΑΛΗ

Τα 40 του χρόνια συμπλήρωσε ο Σύλλογος Φίλων του Σιδηρόδρομου και το πολύ όμορφο είναι αλήθεια, Ημερολόγιο τοίχου για το νέο έτος 2023 είχε έρθει ως δώρο στα γραφεία του thebest.gr.

Το προσεγμένο Ημερολόγιο είναι ακριβώς αφιερωμένο στα 40 χρόνια λειτουργίας του ΣΦΣ και διατίθετο στη συμβολική τιμή των 5€.

Κάθε μήνας ήταν «διακοσμημένος» και με μία εντυπωσιακή φωτογραφία των ελληνικών σιδηρόδρομων.

Με αφορμή το τραγικό, πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη όπου κινούνταν στην ίδια γραμμή και συγκρούστηκαν με ολέθριες συνέπειες μία επιβατική αμαξοστοιχία που ανέβαινε στη Θεσσαλονίκη με μία εμπορική που κατέβαινε, ρίξαμε μία ματιά στο Ημερολόγιο και πραγματικά μας έπιασε ένα «πλάκωμα» γιατί οι φωτογραφίες (επιλογή: Παναγιώτης Κάσσαρης, Φώτης Λυκομήτρος) δείχνουν τα τρένα όπως θα έπρεπε να είναι: όμορφα, ασφαλή, να διέρχονται από εντυπωσιακά φυσικού κάλλους τοπία της χώρας μας προτρέποντας μας να επιλέξουμε το τρένο για το ταξίδι μας.

Μάλιστα ανάμεσα στις φωτογραφίες είναι και δρομολόγια της γραμμής Αθήνας – Θεσσαλονίκης αλλά και μία με το γραφικό τραινάκι του Πηλίου τη στιγμή που διέρχεται από την περίφημη μεταλλική γέφυρα Ταξιάρχη.

Δυστυχώς η ανάγνωση και ξεφύλλισμα του όμορφου αυτού ημερολογίου που ο Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου (Λιοσίων 301, Αθήνα) είχε την ευγενική καλοσύνη να μας χαρίσει, αυτές τις μέρες με το τραγικό δυστύχημα και τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν για πάντα & άλλους που τραυματίστηκαν μας κάνει να χαμογελάσουμε πικρά και να βουρκώσουμε!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight