Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Τραγωδία στα Τέμπη: Πρώην κολυμβητής ο φοιτητής, Ανδρέας Αλικανιώτης, που επέζησε απ' το 2ο βαγόνι και έσωσε τουλάχιστον δέκα παιδιά

Τραγωδία στα Τέμπη: Πρώην κολυμβητής ο φ...

Ο πρώην κολυμβητής του Κολυμβητικού Ομίλου Ποσειδώνα Ιλισίων, Ανδρέας Αλικανιώτης, όχι μόνο βγήκε αλώβητος από το δεύτερο βαγόνι του μοιραίου τρένου στα Τέμπη, αλλά έσωσε ακόμη τουλάχιστον δέκα παιδιά

Η Ελλάδα πενθεί. Η σύγκρουση των δύο τρένων το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη έχει προκαλέσει μία ανείπωτη τραγωδία. Ωστόσο, από τα συντρίμμια ξεπηδούν και πράξεις ηρωισμού.
Μία από αυτές είναι εκείνη του 20χρονου φοιτητή και πρώην κολυμβητή, Ανδρέα Αλικανιώτη, ο οποίος βγήκε σχεδόν αλώβητος από το 2ο βαγόνι της αμαξοστοιχίας. Με κίνδυνο της ζωής του, δεν εγκατέλειψε το βαγόνι, έσπασε το τζάμι και έσωσε τουλάχιστον δέκα παιδιά.

"Αν και ο ουρανός γέμισε σήμερα από αγγέλους, είμαστε τυχεροί που έχουμε ανάμεσά μας έναν επίγειο άγγελο τον 20χρονο φοιτητή Ανδρέα Αλικανιώτη, ο οποίος βγήκε σχεδόν αλώβητος από το 2ο βαγόνι. Είναι ένας ήρωας γιατί με κίνδυνο της ζωής του, με την τεράστια φωτιά δίπλα του, δεν εγκατέλειψε το βαγόνι αλλά κατάφερε και έσπασε μόνος του το τζάμι και έσωσε τουλάχιστον δέκα ακόμη παιδιά, αγόρια και κορίτσια.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports