Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα δώσει η τροπονίνη απαντήσεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα δώσει η τροπονίνη ...

Τι αναφέρεται σε έγγραφο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Την ώρα που η διαδικασία συνεχίζεται στο φως της δημοσιότητας ήρθε έγγραφο με αποτελέσματα εξετάσεων, στις οποίες είχε υποβληθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο στην Πάτρα, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», στην Αθήνα, όπου τελικά το άτυχο κορίτσι εξέπνευσε.

 Όπως προκύπτει από το έγγραφο που δημοσιοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, στις δύο αιμοληψίες που έγιναν στις 21 Ιανουαρίου 2022, η τιμή της ουσίας τροπονίνη ήταν 169,50 και 485,30, ενώ η φυσιολογική τιμή είναι κοντά στο 10. Σε αυτή την ουσία είχε βασιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου για να υποστηρίξει ότι ο θάνατος της κόρης της οφειλόταν σε πρόβλημα του μυοκαρδίου. Να σημειωθεί, ότι η ιατροδικαστική εξέταση δεν είχε δείξει κανένα πρόβλημα στην καρδιά του παιδιού.

Ωστόσο, σύμφωνα με το MEGA,  η εξήγηση που θα δοθεί από τους γιατρούς κατά τη διάρκεια της δίκης είναι ότι οι αυξημένες τιμές της τροπονίνης οφείλονται στην έλλειψη οξυγόνου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, εξήγησε ότι οι αυξημένες τιμές αυτού του δείκτη σημαίνουν έλλειψη οξυγόνου, είτε από παθολογικό παράγοντα, είτε εξωτερικό: «Υπάρχει κάποιος παράγοντας που στερεί από την καρδιά το οξυγόνο και πρέπει να διερευνηθεί άμεσα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις