Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλέξης Τσίπρας για Πολάκη: Έχω ευθύνη να προστατεύσω το κόμμα

Αλέξης Τσίπρας για Πολάκη: Έχω ευθύνη να...

"Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δημοκρατικό κόμμα και θα λύσει τις όποιες παραφωνίες"

«Δεν σκοπεύουμε να κοιμηθούμε, δεν κοιμόμαστε, θα δώσουμε τη μάχη για την πολιτική αλλαγή», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στα όσα είπε νωρίτερα ο πρωθυπουργός για την υπόθεση Πολάκη.

«Ο κος Μητσοτάκης μπορεί να βρίσκει την ευκαιρία (στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται), αλλά πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι επί των ημερών του η χώρα έχει διασυρθεί για την καταρράκωση του κράτους δικαίου», είπε.

Σημείωσε ότι στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου αυτή τη στιγμή εξετάζεται το θέμα των παρακολουθήσεων και εκεί βρίσκονται δύο επικεφαλής ανεξάρτητων αρχών που καταθέτουν ότι εστάλησαν πάνω από 300 SMS σε 100 στόχους και ότι ευρέθηκε ο τραπεζικός λογαριασμός που σχετίζεται με το Predator.

«Όταν έχουμε μια κυβέρνηση που δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο, το να γίνεται αυτή τη στιγμή η συζήτηση με ευθύνη Πολάκη για την ανάρτηση που έγινε… δεν θα το επιτρέψω. Εχω ευθύνη να προστατεύσω το κόμμα μου και την παράταξή μου και να προχωρήσω μπροστά για τη νίκη».

Θέλω να είμαι δίκαιος, συνέχισε. «Ο κος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε δημοσιογράφους ως "συμμορίτες" και ο κος Γεωργιάδης έλεγε για την κα Τουλουπάκη "θα τη γδάρω και θα τη βάλω φυλακή". Δεν είδα κάποια αντίδραση της δικαιοσύνης. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δημοκρατικό κόμμα και θα λύσει τις όποιες παραφωνίες».

Όπως τόνισε, «αντί να ασχολούμαστε με τα μεγάλα προβλήματα και τις θέσεις μας, τις τελευταίες 48 ώρες ασχολούμαστε με αυτό. Νομίζω ότι η συζήτηση θα τελειώσει και θα ασχοληθούμε με τα μεγάλα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις