Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Πρόεδρος Επιτροπής Διοργανώσεων ΕΠΟ: «Μόνο με συναίνεση των φιναλίστ τελικός στο εξωτερικό»

Πρόεδρος Επιτροπής Διοργανώσεων ΕΠΟ: «Μό...

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελος Δανιήλ και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, αναφέρθηκε στο θέμα του τόπου διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Στη «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελος Δανιήλ και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ. Ο κ. Δανιήλ αναφέρθηκε στο θέμα του τόπου διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Τόνισε ότι θα απαιτηθεί συναίνεση των φιναλίστ για να γίνει στο εξωτερικό.
Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Δανιήλ: Αν μπορεί ο τελικός του Κυπέλλου να διεξαχθεί στο εξωτερικό: «Σίγουρα είναι εφικτό, το έχει συμπεριλάβει η προκήρυξη. Καταρχήν πρέπει να βγει το ζευγάρι του τελικού και πιστεύω ότι εκεί θα πρέπει να εξεταστούν οι προθέσεις των δυο ομάδων, που προσωπικά θεωρώ ότι για το εξωτερικό πρέπει να υπάρχει και μία οικονομική πρόταση για να καλυφθούν και οι ομάδες και τα έξοδα, το μπάτζετ του τελικού.

Αν υπάρχει το μπάτζετ και πέσει στο τραπέζι, ποιος φιναλίστ δεν θα θέλει πάει έξω; Όταν έχεις 2,5 εκατ. ευρώ έσοδα, αυτά που θα εισπράξουν οι ομάδες θα είναι παραπάνω.

Φέτος προβλέψαμε στην προκήρυξη να τελειώσουν αρχές Μαρτίου οι ημιτελικοί για να υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα για να αποφασίσουμε.

Στην Αγγλία υπάρχει το Γουέμπλεϊ, στην Ελλάδα υπάρχει τέτοιο γήπεδο; Και στο ΟΑΚΑ δημιουργούνται προβλήματα. Υπάρχει ένα ιστορικό γήπεδο μόνο για τελικούς στην Ελλάδα; Συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα με την ανάπτυξη στην Αγγλία.
Τη φετινή προκήρυξη τη βγάλαμε επειδή έχουμε δει τι συμβαίνει με τους τελικούς. Εμείς έχουμε βγάλει το ζευγάρι του τελικού πριν γίνουν τα ματς.

Ας βγει το ζευγάρι και όλα θα συζητηθούν και θα παρθούν οι αποφάσεις. Στους 2,5 μήνες θα δούμε τα προβλήματα και θα τα λύσουμε. Ο κ. Μπαλτάκος είπε αν συμφωνήσουν οι ομάδες να πάμε στο ΟΑΚΑ. Αλλιώς, βάσει προκήρυξης είναι ξεκάθαρο πού θα παίξουν».

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports