Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Δύο ελληνικοί προορισμοί ανάμεσα στους κορυφαίους ευρωπαϊκούς για τον πιο ερωτικό μήνα του μέλιτος

Δύο ελληνικοί προορισμοί ανάμεσα στους κ...

Η λίστα

Η οργάνωση ενός γάμου αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα δυσκολότερα και, σίγουρα, πιο χρονοβόρα καθήκοντα που ένας άνθρωπος μπορεί να αναλάβει. Την ώρα, μάλιστα, που ο παράγοντας «άγχος» βάζει κι αυτός το λιθαράκι του.

Υπέροχος χώρος δεξιώσεων, καλό φαγητό, μουσική και λίστα καλεσμένων είναι μόλις μερικά από τα βασικά tasks, δίχως να σκεφτούμε την ιδανική επιλογή κοστουμιού. Και κάπου εκεί έρχεται να προστεθεί και το καλύτερο κομμάτι του όλου planning που δεν είναι άλλο από τον μήνα του μέλιτος ή αλλιώς το πρώτο κοινό ταξίδι του έγγαμου βίου.

Η ανακούφιση, ο χρόνος για απόλαυση και χαλάρωση μαζί με το άλλο σου μισό, αλλά και η εξερεύνηση νέων γωνιών του κόσμου, όντας πλέον married couple, κάνουν την αναζήτηση του αξέχαστου μήνα του μέλιτος ακόμα πιο διασκεδαστική.

Με τόσα πολλά πανέμορφα μέρη στον κόσμο, σίγουρα θα δυσκολευτείς να καταλήξεις σε μία και μόνο επιλογή, η οποία θα είναι η ιδανική για το ζευγάρι. Η πολυτελής ταξιδιωτική εταιρία Kuoni έκανε τη δουλειά για μας και έχοντας αναλύσει στα TikTok συγκεκριμένα hashtags, κατέληξε στο μέρος της Ευρώπης που έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο trend στο κεφάλαιο «μήνας του μέλιτος». Εξωτικά νησιά, Σεϋχέλλες και Μαλδίβες μπορεί να έχουν γίνει συνώνυμα αυτού του ονειρεμένου ταξιδιού, ωστόσο, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ταξιδιωτική έρευνα, σήμερα πρωταγωνιστεί στις τάσεις ένας διαφορετικός, ευρωπαϊκός προορισμός ο οποίος έχει αποδεδειγμένα κλέψει την καρδιά των νιόπαντρων.

Κι αυτός δεν είναι άλλος από το υπέροχο Παρίσι!

Η «πόλη του έρωτα» δε θα μπορούσε να μην κατέχει αυτήν τη ξεχωριστή θέση στον κόσμο του υπέρμετρου ρομαντισμού. Άλλωστε, όποιος έχει βρεθεί στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, έχει ερωτευτεί τα θεαματικά, ιστορικά και κομψά μέρη που είναι γνωστά παγκοσμίως.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ο ελληνικός ρομαντισμός ακολουθεί δεύτερος μετά το Παρίσι, με τη Σαντορίνη να συγκεντρώνει 125.000 views στη συγκεκριμένη αναζήτηση ετικέτας!

Μάλιστα, η Ελλάδα απέδειξε την επιρροή της στα ερωτευμένα ζευγάρια, αφού λίγο παρακάτω στη λίστα -συγκεκριμένα στη θέση #11- βλέπουμε ένα ακόμη νησί να πρωταγωνιστεί για την ερωτική της αύρα. Ο λόγος φυσικά για την κοσμοπολίτισσα Μύκονο.

Την κορυφαία πεντάδα συμπληρώνει η Ιταλία, η οποία με 3 εντυπωσιακά μέρη επιβάλει περίτεχνα τη δική της φινέτσα μέσα από τα Ποζιτάνο, Ρώμη και Αμάλφι.

Όμως δε σταματάμε εκεί, αφού, όπως θα δείτε παρακάτω, υπάρχουν αρκετές ακόμα επιλογές, μία από τις οποίες μπορεί να είναι και το κλικ που θα προσθέσει μια μεγαλύτερη «καρδούλα» στο βλέμμα σας.

Ιδού, λοιπόν, οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για ταξίδι του μέλιτος στην Ευρώπη:

1. Παρίσι, Γαλλία
2. Σαντορίνη, Ελλάδα
3. Ποζιτάνο, Ιταλία
4. Ρώμη, Ιταλία
5. Αμάλφι, Ιταλία
6. Τοσκάνη, Ιταλία
7. Αμβούργο, Γερμανία
8. Βερολίνο, Γερμανία
9. Μόσχα, Ρωσία
10. Βενετία, Ιταλία
11. Μύκονος, Ελλάδα
12. Λίμνη Κόμο, Ιταλία
13. Βαρκελώνη, Ισπανία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life