Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατρινό Καρναβάλι: Και με το κρεβατάκι τους έρχονται οι επισκέπτες- Σε καρναβαλικούς ρυθμούς η πόλη- ΦΩΤΟ

Πατρινό Καρναβάλι: Και με το κρεβατάκι τ...

Κορυφώνεται το Πατρινό Καρναβάλι του 2023

Η Καρναβαλική Πάτρα κινείται ήδη στους ρυθμούς της κορύφωσης του σπουδαίου θεσμού της.

Το Πατρινό Καρναβάλι του 2023 έχει μπει στην τελική του ευθεία και με τις παρελάσεις του Σαββατοκύριακου φτάνει στο ζενίθ του.

Εξάλλου πρόκειται για το πρώτο χωρίς περιορισμούς μετά από τρεις ακυρώσεις των παρελάσεών του λόγω του κορωνοϊού.

Η άφιξη των επισκεπτών στην πόλη, με κάθε μέσο βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ η κίνηση στο ΚΤΕΛ Αχαΐας όλο και αυξάνεται. Μάλιστα από την Αθήνα για την Πάτρα αναχωρεί λεωφορεία ανά 5 λεπτά.

Δείτε φωτογραφίες από το ΚΤΕΛ Αχαΐας στην Πάτρα όπου η κίνηση ώρα την ώρα αυξάνεται. Μάλιστα ενεαρός εθεάθη να κρατά και το κρεβατάκι του.

 

 

Την ίδια ώρα στο πλαίσιο της διευκόλυνσης και της ασφάλειας λόγω του μεγάλου αριθμού επισκεπτών που αναμένεται στην πόλη, λαμβάνονται μέτρα.

Μέτρα για την ασφάλεια πολιτών και επισκεπτών λαμβάνουν Δήμος και Αστυνομία για το τελευταίο τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ετσι από σήμερα Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή της Αποκριάς τα τραπεζοκαθίσματα "εξαφανίζονται" από όλους τους πεζοδρόμους της Πάτρας, για την ασφαλή διεξαγωγή των καρναβαλικών εκδηλώσεων και την αποφυγή ατυχημάτων, καθώς λόγω του μεγάλου πλήθους που συγκε΄τνρωνεται στους πεζόδρομους υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.

 Οπως ανακοινώθηκε από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών:

" Aπό 24/02 έως και 26/02/2023 (τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς ) αίρονται οι ατελώς παραχωρηθείσες άδειες για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Εστίαση) στους πεζοδρόμους.
Τα παραπάνω αποτελούν μέρος των μέτρων που λαμβάνονται από τις αρμόδιες Αρχές, για την ασφαλή, για τους πολίτες, διεξαγωγή των καρναβαλικών εκδηλώσεων του τελευταίου τριημέρου, με τους πεζοδρόμους να είναι ελεύθεροι από τραπεζοκαθίσματα.
Παρακαλούνται οι επαγγελματίες ως προς την τήρηση, για τους αναφερόμενους λόγους, των παραπάνω, καθώς επίσης για την αποφυγή προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων".

Στο μεταξύ σε ταυτόχρονη εφημερία βρίσκονται τα νοσοκομεία της Πάτρας από σήμερα ενώ μέχρι τι2ς 10 το βράδυ θα λειτουργούν τα Κέντρα Υγείας Νοτίου και Βορείου Τομέα της Πάτρας, όπως ανακοίνωσε η 6η ΥΠΕ.

 

Παρέλαση Αρμάτων το απόγευμα και Goran Bregovic

Ο Goran Bregovic έρχεται στην Πάτρα σήμερα συνοδευόμενος από το εξαιρετικό συγκρότημά του The Wedding and Funeral Band για μια μοναδική συναυλία στην πλατεία Γεωργίου Α΄

Την βραδιά που θα εισερχόμαστε στους καρναβαλικούς πυρετούς του τελευταίου τριημέρου της κορύφωσης της μεγάλης γιορτής της Πάτρας και όλης της Ελλάδας, στις 21.30, λίγο μετά την πρώτη εμφάνιση των φετινών αρμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού στους δρόμους την Πάτρας  στις 7 μ.μ. και στην πλατεία και μετά το πολλά υποσχόμενο θέαμα «Όλα Λευκά» από το θέατρο δρόμου «Helix Action Theatre» με ηθοποιούς, μουσικούς κρουστά, πνευστά, ξυλοπόδαρους, ακροβάτες, ζογκλέρ με εντυπωσιακά κοστούμια, θα είναι η ώρα του Goran Bregovic.
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις