Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ με τα άρματα του φετ...

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ με τα άρματα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν

Ο φετινός βασιλιάς Καρνάβαλος που σχεδιάστηκε & κατασκευάστηκε από τον Νίκο Λιβάνη είναι ένας κλόουν, ζογκλέρ του τσίρκου -Το βίντεο είναι του Νίκου Καραβαγγέλη

THE BEST CARNIVAL 2023
/

Κάθε φορά στις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού τις εντυπώσεις κλέβουν τα άρματα του Καρναβαλικού εργαστηρίου του Δήμου Πατρέων.

Στο βίντεο που μας εστάλη από τον συμπολίτη φωτογράφο Νίκο Καραβαγγέλη μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση για τις φετινές δημιουργίες.

Ο φετινός βασιλιάς Καρνάβαλος (σχεδιασμός, κατασκευή: Νίκος Λιβάνης) είναι ένας κλόουν, ένας ζογκλέρ του τσίρκου και του γέλιου κυρίαρχος και ενταγμένος σε μια καλλιτεχνική, έντονα πολύχρωμη σύνθεση με πολλές φιγούρες, ζογκλέρ, καρουζέλ.

Η όλη κατασκευή θα θυμίσει ένα μεγάλο λούνα παρκ που με την κίνηση του βασιλιά καρνάβαλου θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

Η 1η έξοδος και παρέλαση των αρμάτων θα γίνει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 19.00 όπου και το κοινό θα τα χαρεί από κοντά και θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Τα καρναβαλικά άρματα θα βγουν και το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 18.00 στη νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 14.00 στην Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2023.

Η θεματική των φετινών αρμάτων του Δήμου είναι επηρεασμένη από χαρούμενα καρναβαλικά θέματα αλλά και από αντιπολεμικά μηνύματα για την ειρήνη, θέματα σατυρικά για την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση, ενώ δεν θα λείψουν και οι κωμικές αναφορές στην πραγματικότητα της ηλεκτρονικής επικοινωνίας των ανθρώπων μέσω των κοινωνικών δικτύων αλλά στην περιπέτεια της πανδημίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr