Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης επισ...

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης επισκέφθηκε το Καρναβαλικό Εργαστήρι

Παρακολούθησε την πορεία και την πρόοδο των εργασιών και προετοιμασιών για το Πατρινό Καρναβάλι 2023

THE BEST CARNIVAL 2023
/

Το Καρναβαλικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου 2023 ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης.

Ό Δήμαρχος Πατρέων συνοδευόμενος από την πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας κα Ήρα Κουρή, τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Δημησιάνο και τη διευθύντρια κα Σοφία Χρυσοπούλου συναντήθηκε με τους δημιουργούς-καλλιτέχνες-κατασκευαστές του Καρναβαλικού Εργαστηρίου και παρακολούθησε την πορεία και την πρόοδο των εργασιών και προετοιμασιών για το Πατρινό Καρναβάλι 2023 που αυτό τον καιρό έχουν πυρετώδη ρυθμό αφού βρισκόμαστε μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη της φετινής διοργάνωσης, της πρώτης μετά την περιπέτεια του κορωνοϊού.

Πραγματοποιήθηκε μια εκτεταμένη συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα με όλο το προσωπικό των εργαζόμενων που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το Καρναβάλι μας, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Από τη Δευτέρα 16/1 άλλωστε αρχίζει η τοποθέτηση ενός εντυπωσιακού καρναβαλικού διακόσμου στην Πάτρα που θα δώσει το απαραίτητο εορταστικό κλίμα και τον αποκριάτικο τόνο σε όλη την πόλη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr