Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης

Το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού κλειστού στί...

Θα ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη

Με τις προσδοκίες στα ύψη θα ταξιδέψει η Εθνική ομάδα στίβου στην Κωνσταντινούπολη, για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Η ελληνική αποστολή, που αποτελείται από 19 άτομα και θα ταξιδέψει την Τρίτη (28/2) στις 8.10 το πρωί (με την πτήση Α3990), ενώ θα επιστρέψει τη Δευτέρα (6/3, ώρα αναχώρησης 11:30, με την πτήση Α3931).
Το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών θα ανοίξει την Πέμπτη (2/3) με την προσπάθεια του Χρήστου Κοτίτσα στα 800μ, ενώ την ίδια μέρα θα γίνουν τα προκριματικά του τριπλούν με τριπλή ελληνική συμμετοχή (Τσιάμη, Ανδρικόπουλο, Πανταζή) και τα 3.000μ. με την Αναστασία Μαρινάκου.

Το πρωινό πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει δυνατή ελληνική εκπροσώπηση. Η ημέρα ξεκινάει με τον προκριματικό του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος και πέντε λεπτά αργότερα θα ξεκινήσουν τα προκριματικά στο επί κοντώ με τις Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου. Ειρήνη Βασιλείου και Ανδριάννα Φέρρα θα μπουν στα προκριματικά των 400μ. και η Σπυριδούλα Καρύδη στον προκριματικό του τριπλούν, ενώ το πρωινό θα ολοκληρωθεί με τον προκριματικό των Ειρήνη Σπανουδάκη και Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στα 60μ.
Στο απόγευμα της Παρασκευής θα συμμετέχει ο Αντώνης Μέρλος στο ύψος. Το Σάββατο το πρωί, ο Εμμανουήλ Καραλής θα δώσει τον προκριματικό του επί κοντώ και λίγη ώρα αργότερα ο Γιάννης Νυφαντόπουλος θα συμμετέχει στα 60μ.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports