Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Ξεσήκωσε το κοινό στο Royal ο Πασχάλης -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ξεσήκωσε το κοινό στο Royal ο Πασ...

Ήταν Χορός των μαύρων ντόμινο με καβαλιέρους σε πλήρη δράση και αξέχαστες μουσικές μνήμες από χρυσές εποχές

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 το βράδυ το Royal – παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων πλημμύρισε με κόσμο σ’ ένα non stop party με τον θρύλο της ποπ μουσικής, τον αγέραστο και πάντα ξεσηκωτικό Πασχάλη, με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, από τους Ολύμπιανς φτάνοντας μέχρι το σήμερα.

Όσοι και όσες βρέθηκαν εκεί και ήσαν πολλοί και πολλές, χόρεψαν με επιτυχίες όπως : “Το Κορίτσι του Μάη”, “Σχολείο”, “Τρόπος”, “Αλέξης”, “Συγνώμη”, “Μάθημα Σολφέζ”, “Μπαράκι”, “Αν μια μέρα σε χάσω”, “Φύγε σε παρακαλώ”, “Παραδώσου Λοιπόν”, , “Κατερίνα Κατερινάκι”, “Είσαι το ταίρι μου”… αλλά και: “Billie Jean”, “Staying Alive”, “It’s Raining Men”, κ.α.

Ο Πασχάλης με την μπάντα του, πιστός κάθε χρόνο στο ραντεβού του με την Πατρινή αποκριά, κράτησε αμείωτα τον χορό και την έντονη καρναβαλική διάθεση στους θιασώτες των ιστορικών χορών του Πατρινού Καρναβαλιού, που προσήλθαν αθρόα στο Royal και ξέδωσαν με την ψυχή τους.

Ήταν Χορός των μαύρων ντόμινο με καβαλιέρους σε πλήρη δράση και αξέχαστες μουσικές μνήμες από χρυσές εποχές. Πολλές κυρίες εμφανίστηκαν με μαύρα ντόμινο και μάσκα κρατώντας το μυστήριο και θυμίζοντας εποχές αξέχαστων μπουρμπουλιών.

Την ανάλογη μουσική προθέρμανση του χορευτικού καρναβαλικού κλίματος έκαναν οι αγαπημένοι μας Γιώργος Παράμερος, Ι. Τερζάκη, Δ. Φουντάς και Π. Παπαχριστόπουλος.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στο χορό αυτό διακρίναμε και την δημοσιογράφο Έφη Καρούνια.

Οι φωτ. είναι της Φαύστας Φρατζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight