Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Sin Boy: Ο «μαϊμού» θάνατος και η «Mama» με τα 15.000.000 views

Sin Boy: Ο «μαϊμού» θάνατος και η «Mama»...

Ικανός για όλα, ακόμα και για ψεύτικη είδηση για το τέλος της ζωής του, αποδείχτηκε ο Θόδωρος Augustin Gega, όπως είναι το πραγματικό του όνομα

Μπορείς να πεθάνεις στα ψέματα και να το πιστέψουν όλοι σε μια εποχή όπου τα social λειτουργούν ενίοτε και πιο γρήγορα από τα ΜΜΕ; Όχι, αν είσαι ο Sin Boy και προσπαθείς για δεύτερη φορά να κάνεις θόρυβο για να ακουστείς, αφού πλέον δεν σε θυμούνται ούτε κι αυτοί που σε άκουγαν.

Και αφού προσπαθείς επί μία και πλέον εβδομάδα να πείσεις, τουλάχιστον κάντο καλά και όχι με μια υποτιθέμενη φωτογραφία σου μέσα σε ασθενοφόρο κάπου στο Κόσοβο, το οποίο θα έπρεπε να είναι βαμμένο σε άσπρο και κόκκινο χρώμα και όχι σε κίτρινο και πορτοκαλί, όπως ένα αντίστοιχο ελληνικό.

Ακόμη χειρότερο είναι να βάζεις σε αυτό το παιχνίδι τη μητέρα σου, να κάνει «μαύρο» το προφίλ της στο Instagram και την αδερφή σου να γράφει «Rest in peace». Κι όλα αυτά για ποιο λόγο; Μάλλον έγιναν για να κερδίσει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αναλογούν σε έναν άνθρωπο, όπως έχει πει ο Άντι Ουόρχολ, αφού ακόμη και συνεργάτες του λένε ότι είναι ζωντανός και υγιής.

Ο ράπερ έστησε όλο αυτό το σκηνικό, προκειμένου να διαφημίσει τη νέα του δουλειά, μπας και γίνει ντόρος, για την οποία ουδείς μάλλον ενδιαφέρεται, αφού τα μέχρι τώρα μουσικά πεπραγμένα του, απέδειξαν ότι ήταν ο ράπερ του ενός χιτ.

Κάτι που μάλλον δεν άρεσε στον Sin Boy, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει ξανά το ίδιο έργο με τον fake θάνατό του πριν από καιρό, όταν πλέον δεν ασχολιόταν κανείς μαζί του. Κούφια η ώρα, αλλά, αν -ο μη γένοιτο- συμβεί πραγματικά κάτι κακό σε αυτό το παιδί, δεν θα το πιστεύει κανείς.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight