Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κολωνός - 12χρονη: Ποιοι θα κληθούν από την ανακρίτρια να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες

Κολωνός - 12χρονη: Ποιοι θα κληθούν από ...

Τα όσα φέρεται να αποκάλυψε η 12χρονη στις Αρχές προκαλούν ανατριχίλα

Μετά τις τέσσερις τελευταίες προφυλακίσεις ανδρών που κατηγορούνται ότι βίαζαν κατ’ εξακολούθηση το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό, άλλοι έξι έχουν μπει στο στόχαστρο των Αρχών μετά και την πρόσφατη συμπληρωματική κατάθεση του παιδιού.

Ανάμεσά τους και ένας οδοντοτεχνίτης 60 ετών, παντρεμένος με δύο παιδιά, πρώην διαιτητής σε αγώνες ποδοσφαίρου της Α’ εθνικής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική το 2019.

 Τα όσα φέρεται να αποκάλυψε η 12χρονη στις Αρχές προκαλούν ανατριχίλα.

«Ο 53χρονος με είχε στείλει να χτυπήσω το κουδούνι και σε έναν οδοντίατρο. Εκεί κοντά στην περιοχή είχε το ιατρείο του. Ξέρω ότι είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη. Αυτός δεν ερχόταν στο μαγαζί του Μίχου αλλά ο Μίχος με έστειλε στο ιατρείο του. Ήρθαμε σε επαφή στο ιατρείο του περισσότερες από μία φορά. Είχα και το τηλέφωνό του και μετά ανταλλάσσαμε μηνύματα».

Η 12χρονη έχει περιγράψει στις Αρχές ότι ο Μίχος εντόπιζε τους πελάτες ακόμη και στην πλατεία που έπαιζαν παιδιά και στη συνέχεια την οδηγούσε σε εκείνους. Στόχευε στην «τσέπη» τους, γι’ αυτό και ο 65χρονος δερματολόγος, ο οποίος προφυλακίστηκε την περασμένη Παρασκευή, φαίνεται να ήταν για τον 53χρονο ο απόλυτος στόχος.

«Ο 53χρονος ήξερε ότι ο δερματολόγος είχε λεφτά. Με έστειλε να πάω στο ιατρείο του. Μόλις έμπαινες είχε ένα σαλόνι, δίπλα τον χώρο που εξέταζε, μια μικρή κουζίνα, ένα μπάνιο και σε έναν άλλο χώρο, δίπλα, ένα κρεβάτι. Εκεί βρισκόμασταν. Όλες τις φορές κατά τις 19:00 το απόγευμα. Κάποιες φορές υπήρχαν και ασθενείς μέσα στον χώρο που περίμεναν στο σαλονάκι».

Η 12χρονη έχει αναγνωρίσει και τους έξι μέσα από φωτογραφίες που τις έχουν δείξει οι αστυνομικοί. Έχει μιλήσει για την προσωπική και οικογενειακή τους κατάσταση ενώ έχει υποδείξει στους αστυνομικούς πού ακριβώς βρίσκονται τα σπίτια και οι χώροι εργασίας τους.

Και οι έξι, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κληθούν για απολογία ενώπιον της ανακρίτριας.

Το κοριτσάκι επιμένει στην αθωότητα της μητέρας της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, δεν δίνεται από το κράτος κάποια οικονομική βοήθεια ή κατ’ οίκον διδασκαλία καθώς η 12χρονη δεν μπορεί να παρακολουθήσει το σχολείο αυτόν το διάστημα.

Λύτρας για την υπόθεση της 12χρονης: «Σίγουρα θα υπάρχουν ακόμη έξι συλλήψεις»
Το «κουβάρι» ενός μεγάλου κύκλου προσώπων υπεράνω πάσης υποψίας που εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά την 12χρονη στον Κολωνό και δεν είχαν έρθει σε επαφή μαζί της μέσω διαδικτύου αλλά δια ζώσης, ξετυλίγουν ανακριτικές και αστυνομικές αρχές.

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο Mega, για τις νέες αποκαλύψεις για τους βιασμούς της 12χρονης λέγοντας πως:

«Η 12χρονη έχει δώσει έξι καταθέσεις και έχει αναφέρει αρκετά άτομα αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τον αριθμό. Σίγουρα θα υπάρχουν ακόμη έξι συλλήψεις. Το σοκαριστικό είναι πως μιλά με για ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Ο Μίχος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητέρας και ανεξέλεγκτα χωρίς την προσοχή της βρισκόταν στο πάρκο και με τον Μίχο. Ένας άνθρωπος με αυτή τη διαστροφή δεν ξεκινάει στα 65 του. Εάν οι έρευνες γίνουν όπως πρέπει, τότε θα πρέπει να βγουν να μιλήσουν και άλλα παιδιά που έχουν βιαστεί από αυτούς τους ανθρώπους».

Ο κ. Λύτρας δήλωσε πως η μητέρα έχει μερίδιο ευθύνης αλλά δεν γνώριζε για την δράση του 53χρονου.

«Υπομονή κάνει η μητέρα. Πιστεύω πως θα βγει κάποια στιγμή. Δεν είναι άμοιρη ευθυνών. Έχει πέσει σε πολλά λάθη αλλά δεν είχε σχέση με το έγκλημα. Η γειτονιά την στηρίζει πολύ. Εύχομαι να είμαστε στο τέλος της υπόθεσης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις