Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνταξιούχοι Πάτρας: "Θέλουμε πραγματικές αυξήσεις κύριε Μητσοτάκη" - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Συνταξιούχοι Πάτρας: "Θέλουμε πραγμ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δεν θέλουν επιδόματα -όπως τα χαρακτηρίζουν- πτωχοκομείου

Επι ποδός πολέμου οι συνταξιούχοι της Πάτρας που δεν πείθονται από τις αυξήσεις που εξήγγειλε και δρομολογεί η κυβέρνηση. Κρίνουν ψίχουλα αυτά που λαμβάνουν ως συντάξεις και το πρωί της Τετάρτης έκαναν μια ακόμη κινητοποίηση, αυτή τη φορά μπροστά από τον ΕΦΚΑ στην οδό Κορίνθου. Ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πραγματικές αυξήσεις.

Οι συνταξιούχοι της Πάτρας δεν καταθέτουν τα όπλα. Οι συντάξεις τους όπως λένε, είναι ακόμη συντάξεις πείνας παρά τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για αυξήσεις. Σήμερα το πρωί οι συνταξιούχοι της Πάτρας συγκεντρώθηκαν έξω από τον ΕΦΚΑ και διατράνωσαν για μια ακόμη φορά την αντίθεσή τους στις πολιτικές που έχουν εφαρμοστεί εως σήμερα και έχουν διαμορφώσει το υφιστάμενο συνταξιουχικό τοπίο.

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις δεν είναι διατεθειμένες να δεχτούν ως βελτίωση της ζωής τους τις πολυδιαφημισμένες αυξήσεις της κυβέρνησης τη στιγμή που οι συνταξιούχοι όλα αυτά τα χρόνια των περικοπών έχασαν πάνω από 100 δισεκατομμύρια και σήμερα η αγοραστική τους δύναμη παραμένει σε δραματικά επίπεδα.

Οι συνταξιούχοι διεκδικούν εκτός των άλλων: Αύξηση σε όλες τις συντάξεις, κύριες και επικουρικές, με την ενσωμάτωση στη σύνταξη της προσωπικής διαφοράς του αντιασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου. Αμεση καταβολή των πληρωμένων Δώρων. Καταβολή των αναδρομικών σε όλους τους συνταξιούχους, δίχως δικαστήρια και προαπαιτούμενα. Αμεση έκδοση των συντάξεων. Κατάργηση κάθε πλειστηριασμού στην εργατική - λαϊκή κατοικία.

Τι λένε οι συνταξιούχοι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις