Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λαμπερό το επίσημο γεύμα των Όσκαρ: Ήταν όλοι εκεί από Τομ Κρουζ και Σπίλμπεργκ μέχρι τον Όστιν Μπάτλερ

Λαμπερό το επίσημο γεύμα των Όσκαρ: Ήταν...

Οι φετινοί υποψήφιοι που παρευρέθηκαν στο καθιερωμένο Oscar Luncheon έβγαλαν και την αναμνηστική φωτογραφία που επιβάλλεται

Το καθιερωμένο Oscar Luncheon – επίσημο γεύμα των Όσκαρ για τους υποψήφιους της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών τεχνών και επιστημών, υπήρξε φέτος στην μετά covid περίοδο, από τα πιο πολυπληθή και λαμπερά των τελευταίων χρόνων.

Από τον Τομ Κρουζ (υποψήφιο ως παραγωγό του “Top Gun Maverick”, μέχρι τον Στίβεν Σπίλμπεργκ του “The Fabelmans” και από την Κέιτ Μπλάνσετ, πρωταγωνίστρια και υποψήφια για το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου στο φιλμ “Tar” του Τοντ Φιλντ μέχρι την Μαλαισιανή σταρ Μισέλ Γέο του απροσδόκητου φιλμ «Τα Πάντα όλα» των 11 υποψηφιοτήτων, τα φαβορί και τα outsiders της φετινής οσκαρικής κούρσας βρέθηκαν για λίγο σε μία πρόβα τζενεράλε της μεγάλης βραδιάς στο καθιερωμένο luncheon που διοργανώνει η Ακαδημία για τους υποψήφιους των βραβείων της και που πάντα καταλήγει στην ομαδική φωτογραφία της χρονιάς, αναφέρει το flix.gr.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα με τον φακό της Σίνα Νασέρι για τους New York Times, είναι από το flix.gr.

Η φετινή, 95η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ πλησιάζει και θα γίνει την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 (ξημερώματα Δευτέρας) στο Dolby Theater του Λος Αντζελες.

Την ίδια ώρα τα Οσκαρικά φιλμ προβάλλονται αυτό τον καιρό στις αίθουσες. Το «Πάντα όλα» που είχε περάσει σχετικά απαρατήρητο όταν πρωτοβγήκε στα τέλη του περασμένου Απριλίου, παίζεται τώρα (και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε).

Προβάλλεται με επιτυχία αυτή την εβδομάδα το «Tar» και αναμένεται στις 23/2 η ταινία του Μάρτιν ΜακΝτόνα «Τα Πνεύματα του Ινίσεριν» με τον Κόλιν Φάρελ που διεκδικεί 9 Όσκαρ.

Παρόντες στο Οσκαρικό γεύμα ήταν και η Μισέλ Γουίλιαμς με τον Τζουντ Χιρς, αμφότεροι υποψήφιοι για το “The Fabelmans”, ο γοητευτικός Όστιν Μπάτλερ που έχει ελπίδες να κάνει την ανατροπή για την ερμηνεία του ως Έλβις Πρίσλει στην ταινία του Μπαζ Κούρμαν και να «αρπάξει» το Όσκαρ του α’΄ανδρικού αλλά και ο Μπρένταν Φρέιζερ της «Φάλαινας» που παραμένει το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη.

Στίβεν Σπίλμπεργκ και Κε Χουί Καν, ο οπο...

Στίβεν Σπίλμπεργκ και Κε Χουί Καν, ο οποίος είναι υποψήφιος για Όσκαρ β' ανδρικού ρόλου για το "Τα Πάντα όλα".

Τζουντ Χιρς και Μισέλ Γουίλιαμς.

Τζουντ Χιρς και Μισέλ Γουίλιαμς.

Τομ Κρουζ και Μισέλ Γέο.

Τομ Κρουζ και Μισέλ Γέο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight