Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Τένις: Ποια είναι η Σλοβακία που η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει στο Davis Cup

Τένις: Ποια είναι η Σλοβακία που η Εθνικ...

Tα ισχύοντα δεδομένα πριν από τη μάχη που θα δώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η παρέα του στο μεγάλο συναπάντημα του Σεπτεμβρίου

Μπορεί το άκουσμα της επόμενης αντιπάλου της Εθνικής ομάδας στο Davis Cup να μην προκαλεί φόβο, ωστόσο η Σλοβακία διαθέτει μια δυνατή σύνθεση και σίγουρα είναι επικίνδυνη.
Στην Ελλάδα υπάρχει ενθουσιασμός μετά την πανηγυρική πρόκριση στο World Group I του Davis Cup μετά από 19 χρόνια, σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τενίστας οδήγησε τη χώρα στο κορυφαίο group και πλέον καλείται μαζί με τους συμπαίκτες/συμπατριώτες του να κάνουν ακόμη ένα βήμα.
Τον προσεχή Σεπτέμβριο (16-17/09) θα φιλοξενήσουμε το tie μεταξύ Ελλάδας-Σλοβακίας για την άνοδο στο World Group I Play-offs εκεί όπου θα διεκδικήσουμε την παρουσία μας στους τελικούς του Davis Cup σε ένα μοναδικό event.
Η Σλοβακία διεκδίκησε τη θέση της στο World Group Finals όμως ηττήθηκε 4-0 από την Ολλανδία και πλέον καλείται να διατηρήσει τη θέση της στο World Group Ι αντιμετωπίζοντας την Ελλάδα.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports