Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

My Style Rocks: "Πετσόκομμα" Σκουλού για τις βλεφαρίδες

My Style Rocks: "Πετσόκομμα" Σ...

Αυτή είναι η νέα παίκτρια

Στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks το απόγευμα της Πέμπτης (09/02) στον ΣΚΑΙ, μια νέα διαγωνιζόμενη, η Μάιρα Καμαριώτη, έκανε την είσοδό της στο ριάλιτι μόδας με σκοπό να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η καινούργια παίκτρια, που αντικατέστησε την Νικολέττα η οποία αποχώρησησε χθες, περιέγραψε το πρώτο concept της που ήταν ότι πάει για δείπνο με έναν άνδρα που γνώρισε στην τράπεζα.

Η Μάιρα δεν έτυχε πολύ θερμής υποδοχής από τις συμπαίκτριές της, ενώ δέχτηκε ποικίλα σχόλια την πρώτη μέρα της εμφάνισής της, με τους τρεις κριτές να της επισημαίνουν ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά.

"Δεν φαίνεται το μάτι σου από την τόση βλεφαρίδα", της τόνισε ο Δημήτρης Σκουλός, μεταξύ άλλων.

Ποια είναι η Μάιρα Καμαριώτη
Μάιρα Καμαριώτη
Ηλικία: 32 ετών

Επάγγελμα: Μεσίτρια

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει διακόσμηση εσωτερικών χώρων και εργάζεται σε μεσιτικό γραφείο.

Οι επιρροές της στο στυλ προέρχονται κυρίως από τα social media. Ιδανικά θα ήθελε να κάνει σχέδιο μόδας και να δημιουργήσει στην πορεία, κάτι δικό της. Αγαπημένος της σχεδιαστής είναι ο Τάσος Μητρόπουλος, της αρέσει όμως πολύ και ο οίκος Balenciaga. Στη ντουλάπα της θα βρούμε μόνο στρας και έχει ιδιαίτερη προτίμηση σε τσάντες και παπούτσια! Το στυλ της είναι έντονο, περιέχει πολλά χρώματα, αλλά κυρίως τολμάει, κάτι που θα ήθελε οι γυναίκες να κάνουν περισσότερο!

Δεν φοβάται κανέναν κριτή, για την ακρίβεια έχει μια αδυναμία στον Στέλιο Κουδουνάρη γιατί είναι «to the point…» και δηλώνει πως «και 1 να μου βάλει εγώ θα τον αγαπώ!» Δε θεωρεί πως είναι ανταγωνιστική… απλά θέλει όταν μπαίνει σε ένα χώρο να κερδίζει τα βλέμματα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight