Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

My Style Rocks: Τη βαθμολόγησε με -1 και εκείνη τις "ξεσκέπασε"

My Style Rocks: Τη βαθμολόγησε με -1 και...

"Πίσω από τις κάμερες λένε 'είσαι κούκλα'"

Το My Style Rocks επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής με ένα νέο επεισόδιο και τις fashionistas του show μόδας του ΣΚΑΙ να μετατρέπουν το πλατό για ακόμη μια φορά σε "πεδίο μάχης".

Βασιλική, Χριστιάνα και Όλγα ήρθαν σε μετωπική σύγκρουση μπροστά στην Κατερίνα Καραβάτου και τους κριτές του παιχνιδιού, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Στέλιο Κουδουνάρη και Δημήτρη Σκουλό και αφορμή στάθηκε για ακόμη μια φορά η βαθμολογία.

Η στιλιστική επιλογή της Βασιλικής δεν απέσπασε θετικά σχόλια από όλες τις παίκτριες, με τη Χριστιάνα να κάνει την ανατροπή και να βαθμολογεί τη συμπαίκτριά της με -1, μία βαθμολογία που είδαμε για πρώτη φορά στην ιστορία του My Style Rocks. Όταν μάλιστα κλήθηκε να δικαιολογήσει τον βαθμό της, η ίδια εξήγησε πως ο λόγος είναι η προηγούμενη βαθμολογία που έβαλε η Βασιλική στην Όλγα, καθώς κατά τη γνώμη της η εμφάνισή της δεν ήταν μόνο για 2.

Φανερά απογοητευμένη για το -1, η Βασιλική μπροστά στους κριτές δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τη στάση ορισμένων συμπαικτριών της, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να αναρωτιέται πως αν κάνουν έτσι μπροστά στις κάμερες, τι συμβαίνει backstage.

"Πίσω από τις κάμερες, όλες είναι 'ωραία είσαι' και ερχόμαστε εδώ και βάζουμε 1. Εγώ ποτέ δεν έχω πει καλή κουβέντα και να έρθω να κάνω κάτι άλλο μπροστά. Όπως επίσης ποτέ δεν έχω έρθει όπως το παρουσιάζετε εσείς σήμερα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο εγώ έχω αυτή την αντιμετώπιση. Που προσπαθώ και αν το έβαλα και ήρθα το ξέρω εγώ, που σκάω σπίτι μου για να φέρω εδώ εικόνες. Προσπάθησα να κάνω ένα στιλ αλλά όχι και το τίποτα", απάντησε στον σχεδιαστή και κριτή του show φανερά ενοχλημένη η Βασιλική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight