Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μανούσος Μανουσάκης: «Θα ήθελα να επέλθει το μοιραίο την ώρα του γυρίσματος»

Μανούσος Μανουσάκης: «Θα ήθελα να επέλθε...

«Την ώρα που λέω “πάμε” να τελειώσω», εξομολογείται

Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα έδωσε συνέντευξη ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ο γνωστός σκηνοθέτης δήλωσε ότι θα ήθελε ιδανικά να επέλθει το μοιραίο την ώρα του γυρίσματος.

«Είμαι ευγνώμων γιατί κάνω μια δουλειά που με ευχαριστεί. Τα γυρίσματα για εμένα είναι διασκέδαση. Ιδανικά θα ήθελα να επέλθει το μοιραίο την ώρα του γυρίσματος, την ώρα που λέω “πάμε” να τελειώσω», είπε αρχικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ο Μανούσος Μανουσάκης είπε στη συνέχεια: «Το μοναδικό ξύλο που δεν κολλάει αν σπάσει είναι το καλάμι. Λέω στους νέους ηθοποιούς αν δουν τον εαυτό τους σε ένα περιοδικό να μην νομίζουν ότι κατέκτησαν τον κόσμο. Τον ελεύθερο χρόνο μου κάνω ποδήλατο, γυμναστική και ασχολούμαι με την ιστιοπλοΐα και την αστρονομία. Με την σύζυγο μου δουλεύουμε μαζί και όταν επιστρέφουμε σπίτι λεμέ “δεν θα μιλήσουμε για δουλειά”, αυτό κρατάει ενάμιση λεπτό».

Αναφερόμενος στα παιδιά του, ο Μανούσος Μανουσάκης δήλωσε πως δεν νιώθει ο ιδανικός πατέρας: «Δεν θα έλεγα ότι είμαι ο ιδανικός πατέρας από άποψη αφιέρωσης χρόνου στα παιδιά μου, αλλά ποτέ δεν μου παραπονέθηκαν. Με την σύζυγο μου είμαστε μαζί τόσα χρόνια γιατί σε ό,τι μου λέει της λέω ναι και τελικά κάνω αυτό που θέλω».

Για το Κόκκινο Ποτάμι, ο Μανούσος Μανουσάκης είπε: «Το Κόκκινο Ποτάμι αφηγείται μια ιστορική περίοδο που δεν μπορεί να μην σε συγκινήσει και να μην σε προβληματίσει. Η σειρά δεν έχει την τηλεθέαση που θέλουμε αλλά δεν είναι αποτυχία, γιατί έχουμε δουλέψει σκληρά και το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί. Η λέξη επιτυχία είναι η αγάπη του κόσμου και το να βασανίζεσαι για την επόμενη δουλειά. Μας εχει προταθεί να αναβιώσουμε το Τμήμα Ηθών και να δούμε το έγκλημα στις νέες του μορφές».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight