Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χαμός στο Δρέπανο- Έπεσαν δέντρα- Κλαδιά έμπλεξαν σε καλώδια της ΔΕΗ

φωτο αρχείου

φωτο αρχείου

Αποκλείστηκε το σημείο

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα έφερε θυελλώδεις ανέμους στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Στο Δρέπανο μάλιστα έπεσαν δέντρα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:

Από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, ότι μια συστάδα ψηλών δέντρων, στη θέση Χιώτες στο Δρέπανο, έχουν πάρει επικίνδυνη κλίση εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, ενώ έχουν μπερδευτεί στα κλαδιά τους και καλώδια μεσαίας τάσης της ΔΕΗ.

Επειδή το γεγονός εγκυμονεί κινδύνους για τους διερχόμενους, οδηγούς και πεζούς, η περιοχή αποκλείστηκε από τους εργαζόμενους του Δήμου, που παράλληλα ενημέρωσαν και την Αστυνομία και απευθύνουν παράκληση προς όλους, να αποφεύγεται το συγκεκριμένο σημείο.

Ο Δήμος ενημέρωσε και τους ενοίκους των δύο σπιτιών που βρίσκονται στην περιοχή,  προκειμένου να μεταβαίνουν από και προς τα σπίτια τους, από άλλο δρόμο.

Μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, κοπάσουν δηλαδή οι άνεμοι, οι εργαζόμενοι του Δήμου θα προχωρήσουν στην κοπή των συγκεκριμένων δέντρων.

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε στις 03-02-2023/13:00 τοπική ώρα, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Για την Πέμπτη επισημαίνεται ότι οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στα ανατολικά και νότια με βαθμιαία μέιωση των εντάσεων.
Ειδικότερα οι χιονοπτώσεις προβλέπεται να συνεχιστούν μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες στις Σποράδες, την κεντρική και βόρεια Εύβοια, τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία πρόσκαιρα μέχρι μέτριας έντασης.

Επιπροσθέτως παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ο οποίος θα είναι κατά τόπους ισχυρός και στα βορειοδυτικά ολικός (καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας αρνητικές θερμοκρασίες).

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη της κακοκαιρίας θα υπάρχουν στην ανάλυση της καιρικής κατάστασης, καθώς επίσης στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ
(www.emy.gr) και το λογαριασμό της στο twitter (@EMY_HNMS). Επισημαίνεται ότι τα έκτακτα δελτία επικαιροποιούνται τουλάχιστον ανά δωδεκάωρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις