Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνάντηση εργασίας είχε ο αντιπεριφερειάρχης Φ. Ζαΐμης με τον Σπύρο Σπυρίδωνα

Συνάντηση εργασίας είχε ο αντιπεριφερειά...

Ο κ. Σπυρίδων νυν Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ έχει διατελέσει κατά το παρελθόν Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος

«Όταν συνομιλείς με ανθρώπους που έχουν επιδείξει αξιόλογη διαδρομή, κερδίζεις μέσα από τις ιδέες και τις αναλύσεις τους», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης μετά τη συνάντηση - συζήτηση που είχε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ - Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, κ. Σπύρο Σπυρίδωνα.

Επίσης ο κ. Ζαΐμης πρόσθεσε τα εξής: «Ο κ. Σπυρίδων είναι γνώστης της τοπικής Αυτοδιοίκησης μέσα από την καλή του θητεία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ως πρώην Γενικός Γραμματέας, αλλά και στο Δήμο Πόρου. Δεσμευθήκαμε ότι η επικοινωνία μας θα είναι συχνή και ουσιαστική με σκοπό να προκύψουν προγράμματα, παρεμβάσεις, πολιτικές για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Επίσης, επισημάναμε τη σημασία της έγκαιρης πληροφόρηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την υποστήριξή της σε νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και ευρωπαϊκά προγράμματα».

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σπύρος Σπυρίδων είναι ένα ιδιαίτερο γνώριμο πρόσωπο τόσο στους Αχαιούς όσο και στη Δυτική Ελλάδα. Έχει διατελέσει Δήμαρχος Πόρου για 4 συνεχόμενες τετραετίες (1990-2006) και την περίοδο 2006-2009 ήταν Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και από εκείνη τη θητεία του τον θυμούνται οι περισσότεροι.

Το 2010 εξελέγη επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Αντιπεριφέρεια Νήσων της Περιφέρειας Αττικής ενώ αργότερα ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου. Από το 2012 υπήρξε μέλος της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκπροσώπησε την Ελλάδα από διάφορες θέσεις ευθύνης. Από το 2019 κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις