Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Π. Τατσόπουλος- Σύλληψη: «Αιφνιδιάστηκα... Νόμιζα ότι οι αστυνομικοί είχαν έρθει για περιφρούρηση»

Π. Τατσόπουλος- Σύλληψη: «Αιφνιδιάστηκα....

Όλα όσα είπε

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε για τη σύλληψή του, ύστερα από τη μήνυση του τηλεπαρουσιαστή, Φίλιππου Καμπούρη, για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής ανέφερε για τη σύλληψή του έξω από γνωστό βιβλιοπωλείο στο Κολωνάκι: «Οι δημοσιογράφοι είχαν έρθει λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, και γι’ αυτό έκανα και δηλώσεις πριν. Μετά ήρθαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει η εκδήλωση. Ο κ. Καμπούρης είχε επαναλάβει πολλές φορές μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή πού θα βρίσκομαι, πρόσκληση προς τους Αστυνομικούς για να πάνε να με συλλάβουν. Αιφνιδιάστηκα, παρόλα αυτά, γιατί οι Αστυνομικοί δεν εισέβαλαν στο βιβλιοπωλείο και αυτό μου έδωσε την εντύπωση ότι μπορεί να είχαν έρθει για περιφρούρηση».

Και πρόσθεσε στη συνέντευξη με την Τατιάνα Στεφανίδου: «Φαντάστηκα, λοιπόν, ότι αφού επί 2 ώρες περίμεναν υπομονετικά, ότι θα είχαν έρθει για περιφρούρηση για να μην γίνουν έκτροπα σε περίπτωση που δημιουργούνταν κάποια αντισυγκέντρωση. Αιφνιδιάστηκα, δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Μετά από μία πολύ σύντομη δήλωση, οδηγήθηκα στο Α.Τ. Ομονοίας».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος τόνισε στη συνέχεια: «Η δικιά μου ταλαιπωρία ήταν απειροελάχιστη. Η αντιμετώπιση μέσα στο Α.Τ. ήταν άψογη και βεβαίως ο Εισαγγελέας έκρινε πολύ γρήγορα, μέσα σε 2 ώρες, ότι θα πρέπει να αφεθώ ελεύθερος, κάτι που δεν το ήξερα. Έκρινε προφανώς από τα στοιχεία που είχε ότι μάλλον πρόκειται για κάποια φαιδρή ιστορία και δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθώ άλλο. Κατά πάσα πιθανότητα, θα πάρει τακτική δικάσιμο και με τον κ. Καμπούρη θα τα πούμε στο δικαστήριο. (…) Εικάζω ότι στο Αστυνομικό τμήμα θα έκριναν ότι αν δεν έρχονταν να με συλλάβουν, θα μπορούσε να βγει την επομένη και να πει ότι δεν εφάρμοσαν το γράμμα του νόμου».

Ο Φίλιππος Καμπούρης ισχυρίστηκε ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος έθιξε το θρησκευτικό του συναίσθημα με την ανάρτησή του. Ο ίδιος απάντησε στο T-live, μεταξύ άλλων, ότι «είναι μία μομφή που έχω ακούσει πολλές φορές. Όταν τις προάλλες μιλούσα για την εμπορία θαυμάτων, κάτι που συνδέεται έμμεσα με τον κ. Καμπούρη, είχαν βγει και έλεγαν “για όνομα του Θεού, προσβάλλεις τους Χριστιανούς”. Δεν προσβάλλω κανέναν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις