Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγουν οι αιτήσεις

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγουν ο...

Ποιοι σπουδαστές το δικαιούνται

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους του στεγαστικού επιδόματος των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ., για το έτος κατάρτισης 2021-2022, ότι στο σχετικό πληροφοριακό σύστημα θα υποβάλλονται αιτήσεις από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 έως και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://stegastiko.minedu.gov.gr (ή μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων), προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

 Για την πρόσβαση στην εφαρμογή του στεγαστικού επιδόματος απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος TAXIS της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στη σχετική εγκύκλιο  που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το έτος 2021-2022.

Οδηγίες για το Στεγαστικό ΕΔΩ

Επίσης

Κακοκαιρία: Οι τρεις φάσεις του καιρού τις επόμενες επτά ημέρες

Ο καιρός των επόμενων επτά ημερών μπορεί να χαρακτηριστεί από τρεις διακριτές προγνωστικές φάσεις, σύμφωνα με τη νεότερη ανάλυση των προγνωστικών στοιχείων του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Πιο αναλυτικά:

- Η πρώτη φάση, η οποία και χαρακτηρίζεται από χαμηλή προγνωστική αβεβαιότητα, αφορά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 30/01 έως τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 01/02.

- Η δεύτερη φάση, η οποία επίσης χαρακτηρίζεται από χαμηλή προγνωστική αβεβαιότητα, αφορά το χρονικό διάστημα από τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 01/02 έως και τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 03/02.

- Τέλος, η τρίτη φάση, η οποία και χαρακτηρίζεται από υψηλή προγνωστική αβεβαιότητα, αφορά το χρονικό διάστημα από τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 03/02 έως και τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 06/02.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις