Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πέτρος Τατσόπουλος: Συνελήφθη και κρατείται στο ΑΤ Ομόνοιας

Πέτρος Τατσόπουλος: Συνελήφθη και κρατεί...

Μετά από μήνυση για ρατσιστικό λόγο

Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος συνελήφθη από τις Αρχές το βράδυ της Δευτέρας με τη διαδικασία του αυτόφωρου και μεταφέρθηκε στο ΑΤ Ομόνοιας.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος συμμετείχε σε εκδήλωση του «Free Thinking Zone» για την παιδεία και τη θρησκεία και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η σύλληψή του έγινε μετά από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή τους αναφέρουν:

«Μόλις συνέλαβαν με διαδικασία αυτόφωρου τον συγγραφέα Petros Tatsopoulos σε εκδήλωση που είχαμε στο Free Thinking Zone για την παιδεία και τη θρησκεία, μετά από μήνυση που του έγινε για ρατσιστικό λόγο.

Ο Πέτρος φυσικά δεν είπε τίποτα που να εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο. Εξέφρασε με παρρησία και νηφαλιότητα την άποψή του.

Ας έρθουν να μας συλλάβουν όλ@ λοιπόν! Για μια ακόμη φορά η ελευθερία του λόγου σε αυτήν τη χώρα δοκιμάζεται. Ντροπή!»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πέτρος Τατσόπουλος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.

Χθές Κυριακή είχε γίνει γνωστό ότι σε βάρος του συγγραφέα είχε καταθέσει μήνυση ο υποψήφιος με την Ελληνική Λύση Φίλιππος Καμπούρης χαρακτηρίζοντας τον Πέτρο Τατσόπουλο «συκοφάντη και υβριστή της Ορθοδοξίας».

«Πριν από λίγο κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας κατά του κυρίου Πέτρου Τατσόπουλου για εξύβριση, δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση κατα του προσώπου μου. Ο συγκεκριμένος έθιξε με τον πλέον προσβλητικό τροπο την θρησκευτική μου συνείδηση και την ελευθερία της πίστης. Ενώ ο ίδιος δε σεβάστηκε ούτε το δικό μου πρόβλημα υγείας ούτε της αδερφής μου αλλά ούτε και τον χαμό των δυο μου γονιών μέσα σε εφτά μήνες που έφυγαν και οι δυο απ’ τη ζωή. Για αυτό τον λόγο λοιπόν ζητώ άμεσα την ποινική του δίωξη» ανέφερε ο Φίλιππος Καμπούρης σε ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις