Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Καθηγητής φέρεται να είπε σε μαθήτρια: «αγγλικά διαβάζεις; Γιατί ξέρω ότι “φτιάχνεσαι” με Ρώσικα»- Τι λέει η Ευγενία Πιερρή

Πάτρα: Καθηγητής φέρεται να είπε σε μαθή...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Θα γίνει προκαταρκτική εξέταση

Αναστατωμένη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα, για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης 17χρονης μαθήτριας από καθηγητή της σε Λύκειο της Πάτρας.

Όλα συνέβησαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής όταν η μητέρα της μαθήτριας πήγε στο σχολείο όπου φοιτά η κόρη της και κατήγγειλε καθηγητή για παρενόχλησή της. Σύμφωνα με όσα μετέφερε η μαθήτρια στην μητέρα της, η ίδια ήταν μαζί με μια συμμαθήτρια της και διάβαζαν Αγγλικά την ώρα του διαλλείματος, όταν την πλησίασε ο καταγγελόμενος καθηγητής και της είπε «αγγλικά διαβάζεις; Γιατί εγώ ξέρω ότι «φτιάχνεσαι»  με Ρώσικα». Η μαθήτρια έβαλε τα κλάματα και μετέφερε όσα βίωσε και της είπε ο καθηγητής στην μητέρα της, η οποία και προχώρησε στην καταγγελία.

 

Του ζητήματος έχει επιληφθεί η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Μιλώντας για το περιστατικό και τι θα γίνει από δω και πέρα, η προϊσταμένη Ευγενία Πιερρή, δήλωσε στο thebest.gr: «Θα ξεκινήσουμε μια διαδικασία ελέγχου όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία. Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και πρέπει να γίνουν λεπτοί χειρισμοί και σωστοί. Θα γίνει μια προκαταρκτική εξέταση και ήδη έχει δοθεί εντολή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις