Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Πάτρα: Πού θα γίνει η ομιλία του- Πυρετώδεις προετοιμασίες από τις τοπικές οργανώσεις

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Πάτρα: Πού θα γίνε...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει ο o Συντονιστής Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Μιχάλης Σιδηρόπουλος

«Κλείδωσε ο χώρος» που ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία στην Αχαΐα.

Αν και αρχικά σχεδιαζόταν να επισκεφθεί την περιοχή λίγο  πριν τις εκλογές, η πρόταση μομφής, άλλαξε τα σχέδια και όπως έγραψε πρώτο το  thebest.gr o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική συμμαχία θα βρεθεί στις 3 Φεβρουαρίου, στις 18:30, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Απόλλωνα, στην Περιβόλα.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr o Συντονιστής Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Μιχάλης Σιδηρόπουλος «πρόκειται για μία ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με ομιλία του προέδρου, μετά την τριήμερη κοινοβουλευτική διαδικασία στη Bουλή με την πρόταση δυσπιστίας που καταψηφίστηκε μόνο από τους κυβερνητικούς βουλευτές. Μία διαδικασία που υπονομεύτηκε από την κυβέρνηση αλλά και από τον πρόεδρο της Bουλής ο οποίος επέβαλε μία fast track διαδικασία με αποτέλεσμα να υπάρχουν βουλευτές που πήραν το λόγο στις 3 ή 4 τα ξημερώματα. Θεωρούμε ότι έγινε σκόπιμα για να μην έχουν οι πολίτες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συζήτηση. Με αφορμή αυτό το γεγονός, ξεκινά μία πορεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική συμμαχία προς το λαό και την κοινωνία με το δίλλημα δημοκρατία ή εκτροπή.

Θα πραγματοποιηθούν τρεις μεγάλες πολιτικές συγκεντρώσεις, στις τρεις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Μετά την Πάτρα, ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί, στις 6 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε το ακριβές πρόγραμμα του προέδρου στην Αχαΐα, ούτε τι ώρα θα φτάσει στην Πάτρα, ούτε τι επαφές θα γίνουν. Περιμένουμε να έχουμε τα χρονικά περιθώρια, τη διαθεσιμότητα του προέδρου. Ήδη από την Παρασκευή οι οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τεθεί σε συναγερμό. Ήδη γίνονται τηλεφωνικές κλήσεις, και σε πρώτη φάση ειδοποιούνται όλα τα κομματικά μέλη για την έλευση του Προέδρου. Μέσα στο Σαββατοκύριακο είχαμε δύο εκδηλώσεις κοπής πίτας όπου και εκεί ενημερώθηκε ο κόσμος. Τη Τρίτη το πρωί περιμένουμε και το έντυπο υλικό, φυλλάδια- αφίσες για να πλημμυρίσουμε την Πάτρα και την Αχαΐα με το μήνυμα της έλευσης του Αλέξης Τσίπρα».

«Η εκτίμησή μας για τις εκλογές είναι ότι έχουμε σίγουρες τις τρεις έδρες, στόχος όμως είναι να καταφέρουμε να έχουμε στο νομό 4 έδρες. Δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Χρειαζόμαστε 45% στην Αχαΐα για να το πετύχουμε. Το 2019 είχαμε 40,2%» καταλήγει ο κ. Σιδηρόπουλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις